تولید با پارس‌خودرو، فروش با سایپا!

سید امیرحسین لواسانی: شرکت پارس‌خودرو که در سال‌های گذشته محصولات با کیفیتی همچون زانتیا، ماکسیما، تیانا و مگان را روی خط تولید خود می‌دید، در یکی دو سال‌ اخیر به تولید خودروهایی همچون برلیانس، ریچ، پراید، ساینا و کوییک روی آورده است که بررسی آمار و اطلاعات اعلامی از سوی این شرکت گواه از آن است که پارس‌خودرو در آبانماه سال جاری در مجموع ۷۰۰۲ دستگاه خودرو تولید و ۸۵۵۴ دستگاه به فروش رسانده است که بیشترین حجم تولید و فروش در آبانماه با حجم تولید ۶۵۳۱ دستگاه و فروش  ۸۳۳۷ دستگاه به نام خانواده x۱۰۰ یا همان پراید به ثبت رسیده است.
میزان فروش این شرکت در این ماه ۴۷ میلیارد و ۳۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده که از بابت حق‌الزحمه از هر دستگاه پراید به سایپا، درآمدی در حدود ۲۶ میلیارد و ۶۷۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به دست آورده است.
در همین مدت میزان تولیدات محصول گروه رنو، برلیانس، ریچ و ون دولوکس صفر بوده اما با وجود عدم تولید محصولات اعلام شده، این شرکت در گروه رنو  ۱۳ دستگاه تندر ۹۰ به قیمت  ۴۹ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۶۹۲ تومان برای هر دستگاه فروخته و از بابت آن درآمدی معادل ۶۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان داشته است.
در گروه برلیانس، این شرکت ۱۴۷ دستگاه خودرو در آبانماه به قیمت هر کدام ۴۸ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۷۲۱ تومان به فروش رسانده و درآمد ۷ میلیارد و ۱۲۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی از بابت آن به دست آورده است.
ون دولوکس که نرخ فروش هر دستگاه آن از سوی این شرکت ۲۲۵ میلیون و ۵۴۲ هزار و ۱۰۵ تومان اعلام شده، در آبانماه با فروش ۵۷ دستگاه از آن، درآمد ۱۲ میلیارد و ۸۵۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی نصیب این شرکت کرده است.
حال با این شرایط می‌توان اعلام کرد محصولی از خانواده ساینا، کوئیک و ریچ p۲۷ به بازار عرضه نشده و این در حالی است که در هشتمین ماه سال جاری ۴۶۵ دستگاه از گروه Q۲۰۰ یا همان خانواده کوییک و شش دستگاه از خانواده S۲۰۰ یا همان ساینا تولید شده است.

عملکرد هشت ماهه
این شرکت از ابتدای امسال تا پایان آبانماه در مجموع ۶۱ هزار و ۷۱۷ دستگاه خودرو تولید کرده و ۵۷ هزار و ۹۸۳ دستگاه خودرو به فروش رسانده که درآمدی در حدود ۴۰۴ میلیارد و ۱۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای آن به همراه داشته است.
نکته قابل توجه آن است که در هشت‌ماهه امسال با وجود عرضه دو مدل خودرو ریچ و ون دولوکس، تولید آن‌ها صفر بوده است.

شرکت پارس‌خودرو در گروه رنو در هشت‌ماهه امسال ۲۹۲۰ دستگاه تولید و از این خانواده ۳۵۸۶ دستگاه به قیمت هر یک ۴۷ میلیون و ۸۰۶ هزار تومانی به فروش رسانده و درآمدی در حدود ۱۷۱ میلیارد و ۴۳۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان داشته است.

در همین مدت در گروه برلیانس، این شرکت ۱۹۳ دستگاه خودرو تولید کرد که با فروش ۴۵۶ دستگاه به قیمت هر یک ۴۷ میلیون و ۹۹ هزار و ۳۴۲ تومان، درآمد ۲۱ میلیارد و ۴۷۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی داشته است.

پارس‌خودرو در خانواده x۱۰۰ یا همان پراید طی هشت‌ماهه نخست سال جاری با تولید ۵۸ هزار و ۹۷ دستگاه و فروش ۵۳ هزار و ۷۶۴ دستگاه خودرو به نرخ ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی درآمد ۱۷۲ میلیارد و ۴۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی برای این شرکت به همراه داشته است.

ریچ با تولید سه دستگاه خودرو به قیمت هر یک ۶۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان درآمد ۱۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و با فروش ۱۷۴ دستگاه خودرو ون دولوکس به قیمت هر یک ۲۲۳ میلیون و ۹۱۹ هزار و ۵۴۰ تومان درآمد ۳۸ میلیارد و ۹۶۲ میلیون تومانی داشته است.
در هشت‌ماهه امسال ۵۰۱ دستگاه از خانواده کوییک توسط این شرکت تولید شده که راهی به خیابان‌ها پیدا نکرده و نرخ فروشی برای آن به ثبت نرسیده است. نکته قابل توجه آن است که سهم تولید آبانماه این خودرو نسبت به کل تولیدات هشت‌ماهه بیش از ۹۲ درصد بوده است.
البته این موضوع برای گروه ساینا نیز صادق است. در هشت‌ماهه سال جاری که شش دستگاه از این خودرو تولید شده، اصلاً فروشی برای آن به ثبت نرسیده است.
نکته قابل توجه آن است که پارس‌خودرو تولید محصولات پراید، کوییک و ساینا را به صورت حق الزحمه برای شرکت سایپا انجام می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »