زن جوان: آرایشگر ناشی روزگارم را سیاه کرد / از شدت درد و سوزش سوختگی‌های پیکرم آرام و قرار ندارم

زن جوان: آرایشگر ناشی روزگارم را سیاه کرد / از شدت درد و سوزش سوختگی‌های پیکرم آرام و قرار ندارمبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر روز تبلیغاتش را در یکی از شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی می‌دیدم. او تصاویر زیبایی از آرایش‌های زنانه را منتشر می‌کرد که هر کس با دیدن چهره‌ها و تصاویر آرایش شده تصمیم می‌گرفت تا زیبایی ظاهری را نزد آن زن آرایشگر تجربه کند در همین حال من که با مشکلات مالی شدیدی دست و پنجه نرم می‌کردم به یک باره تصمیم گرفتم که … زن جوانی که به خاطر سوختگی‌های شدید پیکرش راهی کلانتری شده بود تا از یک زن آرایشگر شکایت کند در حالی که ادعا می‌کرد مدتی است از شدت درد و سوزش سوختگی‌های پیکرم آرام و قرار ندارم، درباره سرگذشت خود به کارشناس و مددکار اجتماعی کلانتری شفای مشهد گفت: حدود یک ماه از آغاز زندگی مشترک من و «مجتبی» می‌گذشت، اما به نان شب محتاج بودیم چرا که همسرم بیکار بود و اوضاع مالی خوبی نداشت.

اگرچه من و مجتبی تحصیلات عالیه داشتیم و بعد از پایان تحصیل در دانشگاه با یکدیگر ازدواج کرده بودیم، اما نتوانستیم شغل مناسبی پیدا کنیم. از طرفی پدر شوهرم فوت کرده بود و مادرشوهرم با حقوق بازنشستگی همسرش در یک منزل اجاره‌ای زندگی می‌گذراند. به همین دلیل امیدی به کمک‌های خانواده مجتبی نداشتم. همسرم نیز اگرچه در آگهی روزنامه‌ها به دنبال شغل مناسبی می‌گشت، اما نمی‌توانست کاری برای خودش دست و پا کند از سوی دیگر من هم نمی‌توانستم دست نیاز به سوی پدرم دراز کنم چرا که او برای تهیه جهیزیه ام مبالغ زیادی از دیگران قرض گرفته بود. خلاصه در حالی که روز‌های اسفباری را می‌گذراندیم ناگهان به طور ناخواسته باردار شدم و این گونه هزینه‌های زندگی مان افزایش یافت. از شدت خجالت از خانه بیرون نمی‌رفتم و در هیچ دورهمی خانوادگی شرکت نمی‌کردم دیگر هیچ چاره‌ای برایم باقی نمانده بود تا این که به ناچار همه طلا‌های دوران مجردی و هدایای مراسم عروسی را فروختم و با شرمساری نزد پدرم رفتم تا مبلغی برای خرید یک خودروی مدل پایین به ما کمک کند بدین ترتیب پدرم نیز همه سرمایه اش را به من داد تا مجتبی با خرید یک خودرو از بیکاری نجات یابد بالاخره با وساطت پدرم بود که مجتبی به عنوان راننده در یک شرکت مشغول به کار شد. اگرچه درآمد اندکی داشت، اما خدا را شکر می‌کردم که حداقل هزینه‌های فرزند تازه به دنیا آمده ام تامین می‌شود با وجود این همسرم تحت پوشش هیچ بیمه درمانی نبود و من با مشکلات مالی شدیدی در خانه دست و پنجه نرم می‌کردم. می‌خواستم با مدرک تحصیلی ام شغلی برای خودم دست و پا کنم، ولی باز هم موفق نبودم با خودم عهد کردم به محض آن که کمی پسرم بزرگ‌تر شد مشاغل خانگی راه بیندازم و کمک خرج مجتبی شوم در عین حال تلاش می‌کردم تا در مخارج زندگی صرفه جویی کنم و بخشی از بدهکاری‌های مان را بپردازم. در همین روز‌ها بود که به عروسی دختر دایی ام دعوت شدم. در میان همه تردیدهایم بالاخره تصمیم به شرکت در مراسم عروسی گرفتم. مدتی بود تبلیغات یک آرایشگر زنانه در فضای مجازی می‌درخشید. در این تبلیغات فریبنده که از تصاویر زیبایی استفاده می‌شد چنین وانمود می‌کردند که خدمات زیادی را با مبلغ اندکی ارائه می‌دهند با دیدن آن تصاویر اینترنتی خیلی خوشحال شدم و با خودم حساب و کتاب کردم که می‌توانم از باقی مانده پول آرایشگاه برای فرزندم نیز لباس‌های شیکی بخرم. با این امید به شماره تلفن ثبت شده در زیر تبلیغات آرایشگری زنگ زدم و نشانی آرایشگاه را پرسیدم. ساعتی بعد از همسرم اجازه گرفتم و به آن آرایشگاه رفتم.

اگرچه در همان لحظه ورودم به داخل آرایشگاه احساس کردم که آن افراد تجربه کافی را ندارند، اما به دلیل حجب و حیا نتوانستم از آن جا بیرون بیایم بالاخره خانم آرایشگر سراغم آمد و به رنگ کردن موهایم مشغول شد، اما بعد از انجام آرایش‌های ظاهری مرا وسوسه کرد تا برای زیبایی بیشتر از دستگاهی استفاده کنم که بسیاری از لکه‌ها و ریشه مو‌های زائد در چهره ام را از بین می‌برد و ظاهری جذاب خواهم داشت من هم که قصد داشتم برای اولین بار بعد از مراسم عروسی خودم در یک جمع فامیلی ظاهر شوم با این پیشنهاد او موافقت کردم، اما وقتی خانم آرایشگر مایع داغ شده را از دستگاه برداشت و به صورتم مالید ناگهان احساس سوختگی شدیدی کردم زمانی به خود آمدم که قسمت‌های زیادی از سر و صورتم سوخته بود چندین بار به پزشک مراجعه کردم، اما اکنون سلامتی و زیبایی ظاهری ام را از دست داده ام این در حالی است که خانم آرایشگر ادعا دارد دستگاه خراب بوده و او تقصیری در این ماجرا ندارد حالا در این شرایط مالی دچار وضعیتی شده ام که… شایان ذکر است به دستور سرگرد علی امارلو (جانشین کلانتری شفا) اقدامات قضایی برای احضار زن آرایشگر و طی مراحل دادرسی صورت گرفت.

ماجرای واقعی با همکاری پلیس پیشگیری خراسان رضوی

منبع:خراسان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »