روحانیت در جنگ اقتصادی پرچم‌داری کند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از قشم، اباذر سالاری شامگاه امروز در یادواره شهدای روحانی استان هرمزگان و شهدای قشم به میزبانی دانشگاه آزاد این جزیره اظهار داشت: روحانیون باید در جنگ اقتصادی کشور همچون دوران دفاع مقدس پرچم‌داری کنند.

وی افزود: استان هرمزگان بیشترین شهید طلبه و روحانی را تقدیم اسلام و انقلاب کرده که از جایگاه والای این قشر در حراست از ارزش‌های اسلامی حکایت دارد.

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان تصریح کرد: برای عبور از دسیسه‌ها و اعتلای نظام اسلامی باید پشت سر روحانیت بصیر و انقلابی حرکت کرد.

سالاری خاطرنشان کرد: تمام مسوولان باید از مجرای خدمتگزاری بی منت به و جهادی از حضور منسجم و خودجوش مردم در صحنه‌های انقلاب تجلیل کنند.

نقش روحانیت در حراست از انقلاب برجسته است

امام جمعه شهرستان قشم نیز گفت: روحانیت با حضور در خط مقدم دوران دفاع مقدس و تقدیم بیشترین شهید عملا در حراست از نظام اسلامی ایفای نقش کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین میثم تارم اظهار داشت: این حقیقت گواهی بر آن است که جامعه روحانیت هیچگاه تنها به حرف اکتفا نکرده و در عمل نیز پای کار بوده است.

ایفای نقش روحانیت در جنگ اقتصادی یک ضرورت است

رئیس موسسه روایت سیره شهدا هم گفت: امروزه کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد و روحانیون باید نقش خود را در تقویت رونق اقتصادی ایفا کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری اظهار داشت: نبرد در جنگ اقتصادی یعنی تلاش حداکثری برای تولید ثروت،رونق صنعت و ارتقای خدمات که توانمندی بانوان در حوزه صنایع دستی و مشاغل خانگی از جمله ظرفیت‌های موجود است.

وی افزود: در این جنگ باید بر مصرف صحیح و زیاد خیرات کردن تاکید شود تا آحاد جامعه به دنبال هم افزایی و کمک کردن به یک دیگر باشند.

این سخنران برجسته کشوری ادامه داد: فهم و معرفت از مهمترین وظایف جامعه است و روحانیت باید در این عرصه عهده‌دار نقش معلمی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری تصریح کرد: ایفای نقش پیشوایی در حوزه عمل و نیز الگو بودن در مسیر مجاهدت و استقامت از دیگر وظایف روحانیت در قبال جامعه است.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »