بسیج بدون هیچ قید و شرطی از انقلاب دفاع می‌کند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، سردار مهدی ظفری صبح امروز در جمع کارکنان بسیجی اداره کل زندان‌های همدان اظهار کرد: بسیجیان رسالت سنگینی را بر عهده دارند زیرا در خط مقدم امنیت و انسان‌سازی، لایه‌ای از ماموریت‌های جمهوری اسلامی به آنها واگذار شده است.

وی با اشاره به اینکه باید دستاوردهای بسیج در کشور به خوبی تشریح شود ادامه داد: بسیج یک جریان بسترساز دینی و اخلاقی منطبق با فطرت همه انسان‌هاست که باید در این بستر و ریل حرکت کرد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های بسیج شرطی عمل نکردن است افزود: بسیج یعنی کسی که در زمان جنگ صدها دلیل داشت برای اینکه در جبهه حضور پیدا نکند اما تمام دلایل لفظی و عاطفی را پشت سر می‌گذاشت و حضور پیدا می‌کرد.

وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه ترویج یابد افزود: دفاع مقدس ابعاد مختلفی دارد و ما میراث‌دار این افتخار غیر قابل تکرار هستیم بنابراین باید ابعاد این حماسه به نسل جدید منتقل شود.

 ظفری حوادث هشت سال دفاع مقدس را نشانه‌ای از فداکاری ملت ایران دانست و ادامه داد: بسیاری از ابعاد دفاع مقدس ناشناخته مانده و با گذر زمان نمایان می‌شود.

وی عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، عملیات والفجر۸ (عملیات مشهور فاو ) و عملیات کربلا ۵ را سه عملیات بزرگ جنگ عنوان کرد و نقش رزمندگان استان همدان در عملیات والفجر۸ را حائز اهمیت دانست.

اگر تفکر بسیجی گسترش پیدا کند مشکلات حل می‌شود

مدیرکل زندان‌های استان همدان نیز خطاب به بسیجیان اظهار کرد: بسیج دارای جایگاه بسیار مهم و ارزشمندی است، از اینکه بسیجی هستید بر خود ببالید زیرا این مهم افتخاری بزرگ و موهبتی است که خداوند متعال نصیب همه ما کرده است.

پژمان پروین با بیان اینکه بسیجی بودن افتخار است و شامل حال کسانی می‌شوند که بخواهند از خود بگذرند و ایثار کنند و برای جامعه مفید باشند ادامه داد: بسیجی واقعی لبریز از اخلاص  است، همان طور که امام(ره) فرمودند «بسیج لشگر مخلص خداست»، حضور در بسیج می‌طلبد با اخلاص و عاشقانه باشد.

وی با تاکید بر اینکه اگر تفکر بسیجی گسترش پیدا کند بسیاری از مشکلات امروز حل خواهد شد به حوادث اخیر کشور اشاره کرد و گفت: در این موضوع که مشکلاتی در کشور وجود دارد شکی نیست اما قطعاً با تدبیر مناسب، اتحاد، همبستگی و همدلی همه آنها را پشت سر خواهیم گذاشت.

مدیرکل زندان‌های استان همدان با بیان اینکه بسیج در چنین شرایطی می‌تواند در هدایت افکار عمومی تاثیرگذار باشد افزود: مردم همدان در حوادث اخیر با بصیرت عمل کردند و این بصیرت  از بسیجی بودن آنها نشات گرفته است.

وی به نقش بسیج در ترویج امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: بسیج می‌تواند نقش امر به معروف و نهی از منکر را به خوبی ایفا کند، انسان‌ها جایزالخطا هستند و نیازمند امر به معروف و نهی از منکرند.

انتهای پیام/ ۳۱۴۰/

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »