۵۸۴ نفر در تصادفات آذربایجان‌شرقی جان باختند/ مصدوم شدن ۱۱ هزار و ۵۸۷ نفر در استان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز،  علی صفایی فرد اظهار داشت: مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی در۷ماهه اول امسال ارجاعی به ادارات پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی ۵۸۴ نفر بود که این آمار در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته که تعداد کشته ها ۶۰۹ نفر بوده حدود ۴ درصد کاهش داشته است.

وی گفت: از مجموع تلفات حوادث رانندگی در طی این مدت در استان ۴۶۴ نفر مرد و ۱۲۰ نفر زن بودند.

 صفایی‌فرد افزود: بیشترین تلفات حوادث رانندگی طی این مدت به ترتیب با ۳۹۴ فوتی در جاده‌های برون‌شهری و روستایی، ۱۲۶ نفر در مسیرهای درون‌شهری، ۹ نفر در جاده‌های خارج از استان و۱۰ نفرنامعلوم و سایر راه‌ها گزارش شده است همچنین طی مدت مذکور ۲۲ نفراز این تعداد نیز خارج از حریم جاده (موارد غیرترافیکی) و ۲۳ نفرنیز با فاصله بیش از ۳۰ روز از زمان تصادف فوت کرده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان با اعلام اینکه در مهر ماه امسال ۱۰۰ نفر بر اثر حوادث رانندگی در استان جان خود را از دست دادند،گفت: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۸۹ نفر بود ۱۱ نفر افزایش یافته است.

صفایی‌فرد همچنین تاکید کرد: طی ۷ ماهه امسال تعداد مصدومان حوادث رانندگی مراجعه‌کننده به ادارات پزشکی قانونی استان ۱۱ هزار و ۵۸۷ نفر بوده است که از این تعداد ۸ هزار و ۲۹۵ نفر مرد و ۳ هزار و ۲۹۲ نفر زن بودند، این آمار در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته که تعداد مصدومان حوادث ترافیکی ۱۱ هزارو ۶۲۶ نفر گزارش شده بود، ۳۹ نفر کاهش یافته است.

وی افزود: همچنین در مهر ماه امسال یک‌هزار و ۶۴۵ نفر در اثر حوادث رانندگی مصدوم و به ادارات پزشکی قانونی مراجعه کردند که در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته که یک‌هزار و ۶۵۷ نفر بوده، ۱۲ نفر کاهش نشان می‌دهد.

گفتنی است، تعداد کل تلفات ناشی از تصادفات رانندگی طی سال ۹۷ در استان ۹۱۸ نفر بود که از این تعداد ۱۷۳ نفر زن و ۷۴۵ نفر مرد بوده است. مصدومان این حوادث نیز درسال ۹۷ بالغ بر ۱۸ هزار و ۱۸۵ نفر گزارش شده است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »