مخالفت موتلفه با لیست انتخاباتی جبهه شورای هماهنگی اصولگرایان قم

محمد عرب در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه حزب موتلفه اسلامی استان قم در هیچ شورایی و ائتلافی که در راس آن احدی از نمایندگان یا کاندیداهای مجلس شورای اسلامی باشد یا با مهندسی ایشان شکل گرفته باشد شرکت نکرده و نمی‌کند و آن را مخالف روحیه کار جمعی و انقلابی می‌داند، اظهار کرد: حزب موتلفه قم برخی از جبهه‌ها را مصداق «همه با من» می‌داند و به دنبال تشکیل ائتلافی است که «همه با هم» کاندیداهای اصلح را برای نمایندگی از مرکز انقلاب معرفی نمایند.

وی ادامه داد: حزب موتلفه اسلامی معتقد است شهر مقدس قم و اهل قم به اندازه کافی نیروی انقلابی متعهد و متخصص برای ورود به مجلس دارد که نیازی به استقراض شخصیت از سایر شهرها نباشد؛ بنابراین دعوت برخی گروه‌های سیاسی از بعضی برادران اهل و متولد سایر شهرها به کاندیدا شدن از قم را اهانت به مردم و اهالی شریف قم و مایه سرخوردگی جوانان مستعد و انقلابی این شهر دانسته و آن را مخالف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی می‌داند.

این فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: ما دایره نیروهای انقلابی قم را وسیع‌تر از تنگ نظری‌های موجود می‌دانیم و معتقدیم که متناسب با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باید یک نوسازی و بازنگری در فرآیندها و شخصیت‌های موجود صورت گیرد، به نحوی که تمام گروه‌ها و اقشار مختلف مردم و نیروهای فعال سیاسی به ویژه جوانان انقلابی، خود را در فرایند انتخابات نامزد انتخابات مجلس شریک بدانند.

عرب همچنین بیان کرد: برخی از جلسات سیاسی که برای مردم قم و به نام قم تصمیم گیری می‌کنند وقتی مقبول آحاد مردم انقلابی و بصیر قم قرار خواهند گرفت که از زد و بند سیاسی مبرا بوده و تبدیل به جبهه‌ها، مجامع و شوراهای هماهنگی «همه با من»، نشده باشند. حزب موتلفه اسلامی به عنوان یکی از احزاب انقلابی و ولایی و با رایزنی که با سایر تشکل‌ها و چهره‌های سیاسی و برخی از اعضای محترم جامعه مدرسین داشته است، ضمن احترام به تمامی برادرانی که از قبل تصمیم خود را گرفته و قبل از ثبت نام و اعلام تایید صلاحیت‌ها، نامزد خود را معرفی کرده‌اند، اعلام می‌کند که لیستی که به نام اصولگرایان قم از سوی یکی از نمایندگان قم در رسانه‌ها اعلام شده را حاصل جمع بندی جبهه‌ متعلق به وی و نه نظر جمع نیروهای انقلاب اسلامی استان قم می‌داند؛ زیرا که هنوز ائتلافی جامع از نیروهای انقلابی در قم شکل نگرفته است.

دبیر حزب موتلفه استان قم اظهار کرد: موتلفه قم با همکاری سایر تشکل‌ها، شخصیت‌ها و جوانان انقلابی و در خواست از جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در تلاش برای تشکیل ائتلاف فراگیر نیروهای انقلاب اسلامی استان قم زیر نظر و با محوریت روحانیت است تا ان شاء الله سه نامزد اصلح و انقلابی که در شأن مردم شریف قم باشند را برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، به مردم شهر خون و قیام معرفی کند.

عرب در پایان گفت: موتلفه اسلامی معتقد است هر ائتلافی بدون هدایت، نظارت و محوریت روحانیت شکل بگیرد فاقد جامعیت لازم بوده و از انحرافات مصون نخواهد بود و مجدانه از حضرات جامعه محترم مدرسین و به ویژه شخصیت انقلابی حضرت‌ آیت‌الله یزدی می‌خواهیم که با تدبیر انقلابی به این کوتاه بینی‌ها در خصوص تعیین نماینده مردم انقلابی قم خاتمه دهند و با هدایتی که می‌فرمایند مقدمات اجرای تشکیل ائتلاف بزرگ نیروهای انقلاب اسلامی استان قم  فراهم آمده تا انشاء الله زمینه  لازم برای نمایندگانی  شایسته و در خور مردم شریف قم و پایگاه انقلاب  فراهم گردد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایسنا، جبهه شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم با تقاضای احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس دهم و با حضور شش حزب اصولگرای جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، جمعیت پیشرفت و عدالت انقلاب اسلامی، جمعیت آبادگران انقلاب اسلامی و جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تشکیل شده است. این جبهه احمد امیرآبادی فراهانی و مجتبی ذوالنور نمایندگان فعلی قم و همچنین علیرضا زاکانی را به عنوان نامزدهای مورد حمایت خود برای انتخابات مجلس یازدهم اعلام کرده است.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »