دوپینگ شبکه سه لو رفت/ عقده‌گشایی پرویز پرستویی/ چاوشی برگشت/ به داد ملکه رنجبر برسید/ تصمیم کبری یادآوری شد

رضا مقصودی که سریال «ساختمان ۸۵» را برای مهدی فخیم‌زاده نوشته و در سینما با فیلم «خجالت نکش» شانس خود را امتحان کرده حالا قرار است برای نوروز شبکه سه سریال «دوپینگ» را بسازد. شنیده می‌شود داستان متفاوت این سریال تلویزیونی می‌تواند رقیبی برای «پایتخت» شبکه یک باشد.

جمعه گذشته و در برنامه «هفت» مسعود فراستی نه تنها فیلم «مطرب» را با چنگ و دندان کوبید حتی مخاطبان فیلم را هم لمپن دانست. همین مسئله واکنش پرستویی را برانگیخت تا از خجالت هر سه منتقد این برنامه دربیاید. او در پستی که منتشر کرد حتی به ریاست صدا و سیما نیز نقدهایی وارد کرد تا یکی از چهره‌های این هفته لقب بگیرد.

محسن چاوشی که پیش از این با وسواس بسیار کار می‌کرد و به خصوص برای خواندن تیتراژهای تلویزیونی به این راحتی‌ها تن نمی‌داد قرار است تیتراژ سریال «از سرنوشت» را بخواند. به زودی آلبوم جدید چاوشی رونمایی می‌شود تا نیمه دوم سال این خواننده پرطرفدار ایرانی پرو پیمان باشد.

عبدالرحمان صفاپور شاید نامی معروف برای خیلی‌ها نباشد اما در کارنامه‌ای که از خود به یادگار گذاشته درسی به نام تصمیم کبری دیده می‌شود که برای همه نه تنها قصه‌ای نوستالژی و خاطره ساز دارد بلکه درسی است که می‌تواند سرلوحه زندگی باشد. در هفته‌ای که گذشت از او به خاطر سال‌ها فعالیتش در عرصه نگارش کتاب‌های آموزشی تجلیل شد تا خالق تصمیم کبری هم یکی دیگر از چهره‌های خبرگزاری برنا باشد.

ملکه رنجبر، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران، دوباره در بیمارستان بستری شد و برای سلامتی او خانواده سینما و تلویزیون دست به دعا شدند. نکته‌ای که اینجا نیاز به یادآوری است باید مدیران سینما و تلویزیون از شرایط ملکه رنجبر به عنوان بازیگری که سال‌ها برای این عرصه زحمت کشیده باخبر باشند و حال و احوال او را در روزهایی که می‌توانند کمک حالش باشند جویا شوند.

مرد خوش صدای رادیو را در هفته‌ای که گذشت از دست دادیم. رضا عبدی، هنرمند باسابقه رادیو که سال‌ها در برنامه‌های مختلف از جمله «صبح جمعه با شما» و «جمعه ایرانی» در کنار هنرمندانی چون منوچهر نوذری، منوچهر آذری فرهنگ مهرپرور و… درخشید هفته گذشته به دیار باقی رفت. "آمیرزعبدالطمع" یکی از شخصیت‌های ماندگاری است که در کارنامه رضا عبدی به یادگار مانده است. روحش شاد و یادش گرامی.

بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »