واردات ۶۰ میلیون دلاری چرم در کشور

با واحد‌های متخلف برخورد می‌شودرسول شجری رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان کفش چرم دست‌دوز در گفت وگو با خبرنگار تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با واحد‌هایی که چرم مصنوعی را به عنوان چرم طبیعی و با کیفیت پایین به دست مصرف کننده می‌رساند برخورد جدی خواهد شد.

رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان کفش چرم دست‌دوز ادامه داد: زمانی که افراد برای خرید کالا اقدام می‌کنند حتما از فروشنده درخواست جواز کسب را دریافت کنند چرا که بسیاری از این واحدها، بصورت غیرقانونی در حال فعالیت اند.

بیشتر بخوانید: رکود در بازار چرم حکمفرماست/ سالانه حدود ۱۲۰ میلیون دلار واردات داشتیم 

شجری با بیان اینکه ۵۰ تا ۶۰ میلیون دلار در این صنف، واردات داریم، اظهار کرد: وضعیت واردات مواد اولیه تولید بهبود یافته، اما هنوز هم مشکلاتی وجود دارد که وزیر صنعت، معدن و تجارت قول رفع آن‌ها را داده است.

رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان کفش چرم دست‌دوز در پاسخ به این پرسش که قاچاق در این صنف به چه میزان رسیده است؟ تصریح کرد: آمار دقیقی در دست نیست و فقط می‌توان گفت که نسبت به سال گذشته، کاهش یافته است.

شجری با تاکید بر اینکه نوسانات نرخ ارز، بر این واحد‌های تولیدی تاثیرگذاشته است، اظهار کرد: افزایش قیمت انواع اسعار در بازار آزاد به طور مستقیم در بازارهایی نظیر چرم تاثیر گذار است. تولیدکنندگان از مسئولان درخواست دارند در ثابت نگه داشتن نرخ ارز تلاش کنند.

رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان کفش چرم دست‌دوز در پایان گفت: متاسفانه بازار فروش چرم و محصولات فرآوری شده آن این روزها در رکود به سر می برند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »