آماده باش نیرو‌های امدادی/ نجات ۵۱ نفر گفتار در سیل و آبگرفتگی خراسان جنوبی

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ، شهریاری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: در پی اعلام شرایط جوی نامساعد در خراسان جنوبی بلافاصله ۱۴۰ امدادگر جمعیت هلال احمر در حالت آماده باش قرار گرفتند.

او افزود: در این مدت ۲۸ پایگاه ثابت و موقت آماده هر گونه امدادرسانی به حادثه دیدگان بوده‌اند و ۴۳ دستگاه خودرو آمبولانس و نجات در پایگاه‌های امداد و نجات استان مستقر شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: ظهر دیروز (پنجشنبه) با اعلام آبگرفتگی در روستای خونیک چارتنگ (۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر اسدیه) تیم امدادی پنج نفر به این روستا در شهرستان درمیان اعزام شدند و دو خانه که دچار آبگرفتگی شده بود را از آب تخلیه کردند.

شهریاری گفت: نیرو‌های امدادی و عملیاتی در مجموع هفته‌ای که گذشت به ۷۲ مورد حادثه امدادرسانی کردند که حوادث جاده‌ای با ۳۶ مورد در صدر بوده است.

او ادامه داد: در این مدت به ۲۳۵ نفر امدادرسانی شد که ۱۷۰ نفر مربوط به حوادث جاده‌ای، ۵۱ نفر مربوط به سیل و آبگرفتگی، و بقیه مربوط به خدمات حضوری، شهری و کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: ۴۹ تیم عملیاتی در هفته‌ای که گذشت به محل حوادث اعزام شدند و میانگین مدت زمان عملیات در حوادث جاده‌ای از آغاز تا پایان عملیات یک ساعت و ۲۵ دقیقه و ۵۴ ثانیه ثبت شد.

او افزود: مرکز ۱۱۲ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی در حوادث احتمالی است و هموطنان در صورت بروز حادثه ضمن حفظ خونسردی با این مرکز تماس بگیرند یا به نزدیکترین پایگاه امدادی هلال احمر مراجعه کنند.

فعالیت سامانه بارشی که از ابتدای هفته جاری در خراسان جنوبی آغاز شد در اغلب نقاط این استان تا امروز ادامه داشت و بارندگی با توجه به فصل برداشت محصولات کشاورزی مانند زرشک، خساراتی را در این بخش برجا گذاشت.

با این وجود خراسان جنوبی با ۱۱ شهرستان از استان‌های کم بارش به شمار می‌رود و ۲ دهه با خشکسالی مواجه است که به دلیل کاهش نفوذپذیری خاک و تخریب پوشش گیاهی، بارش‌های رگباری در مدت محدود باعث بروز خسارت می‌شود.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »