بعضی‌ فقط به دنبال بدست آوردن ریاست مجلس یازدهم هستند

حسن بیادی در گفت‌وگو با ایسنا  با بیان اینکه «من تاکنون در مورد محمدباقر قالیباف نشنیده‌ام که وی خود را برای حضور در  انتخابات مجلس آماده کند»، اظهار کرد: اما این کار اقدام پسندیده‌ای است که امثال قالیباف برای ترغیب و تشویق مردم برای مشارکت در انتخابات بتوانند نقش آفرینی کنند و این حق قانونی هر کسی است که در انتخابات می تواند شرکت کند و ظرفیت مدیریتی و اجرایی آقای قالیباف اگر بیشتر از سایرین نباشد، کمتر از آنان نیست.

وی ادامه داد: بعضی‌ها در حال ایجاد جریان‌هایی برای بدست آوردن ریاست مجلس یازدهم هستند، در حالیکه ریاست مجلس انتخابی است نه انتصابی. برای برخی ریاست مجلس توهم است؛ زیرا تا انتخابات برگزار نشود، تکلیف ریاست مجلس مشخص نمی‌شود.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این پرسش که آیا این جریان‌ها در داخل اصولگرایان هستند؟، تصریح کرد: در این موضوع میان جناحین فرقی نیست و این معضل توهم و تمامیت خواهی در بین اصلاح‌طلبان هم وجود دارد. در مجلس کنونی مشاهده نمودیم که اصلاح‌طلبان اعلام کردند در انتخابات مجلس دهم پیروز غالب هستند، در حالی که نتوانستند ریاست مجلس و بعضی از کمیسیون های مهم مجلس را بدست آورند.

این فعال سیاسی درباره تمایل برخی اصولگرایان برای جداکردن علی لاریجانی بیان کرد: من این جریان مقابله را فقط در مورد اصولگرایان قبول ندارم، ولی به صورت طبیعی با جریان‌هایی که به دلیل عدم مدیریت صحیح در مجلس دهم ایجاد شده حضور لاریجانی را کمرنگ‌تر کرده و این احتمال وجود دارد که خود ایشان در انتخابات شرکت نکند.

بیادی همچنین در پاسخ به این پرسش که نامزد نشدن لاریجانی به نفع اصولگرایان خواهد بود یا به ضرر آنها؟ ابراز عقیده کرد: فرقی نمی‌کند. با توجه به ساختار اشتباه انتخابات، فرقی نمی‌کند چه کسی رئیس مجلس و یا رئیس جمهور و یا شورای شهر باشد. تا وقتی احزاب فراگیر سر کار نیاید و نظام انتخابات حزبی نشود، هر کسی برای هر پست پارلمانی انتخاب شود، وضع همین است و با این پدیده روزمره‌گی در مدیریت اجرای کشور و فساد خانمان‌ برانداز اداری نتیجه‌ای بهتر از این حاصل نخواهد شد.
انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »