هرمزبان:مسعود دالمن با حکم استاندار هرمزگان به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان منصوب شد.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری تسنیم، س از قبول استعفای بابک تراکمه از معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان طی حکمی از سوی استاندار، مسعود دالمن به عنوان سرپرست این معاونت معرفی شد.
مسعود دالمن در حال حاضر مسئولیت مدیرکلی دفتر فنی استانداری هرمزگان را نیز بر عهده دارد و پیش از این مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری هرمزگان بوده است.
بابک تراکمه معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان نیز از این مسئولیت استعفا داد که این استعفا مورد موافقت استاندار هرمزگان قرار گرفت.
انتهای پیام/

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس
هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامههای ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













