شیعه و سنی قشم ندای وحدت خود را به گوش استکبار جهانی رساندند

به گزارش هرمزبان، حمید ماندگاری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قشم با بیان اینکه شهدا، شناسنامه نظام مقدس ایران اسلامی هستند اظهار داشت: شهید و شهادت در فرهنگ اسلامی از جایگاه برجسته‌ای برخوردار است، اما شهدای گمنام نزد خداوند از جایگاه خاصی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه شهدای گمنام مظلومیت خاص خود را دارند، افزود: امنیت امروز ما مرهون ایثار و از خودگذشتگی شهدا است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم با تأکید بر اینکه همه ما مدیون خون پاک شهدا و ایثار و فداکاری آنها هستیم، تصریح کرد: با ورود شهدا به شهرها، روحیه شهادت‌طلبی در جامعه نهادینه خواهد شد.

ماندگاری عنوان کرد: عصر روز گذشته فضای شهر قشم با حضور شهید گمنام عطر و بوی خاصی را به خود گرفته بود و مردم این جزیره عاشقانه به استقبال این شهید عزیز آمدند.

وی اضافه کرد: روز گذشته با ورود این شهید گمنام در قشم، شیعه و سنی این جزیره در کنار یکدیگر اشک شوق ریختند و ندای وحدت خود را به گوش استکبار جهانی و آل‌سعود جنایتکار به‌ خوبی رساندند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم تشریح کرد: شهیدان، پرچم‌داران وحدت در ایران اسلامی هستند و امروز جلوه زیبایی از وحدت و همدلی را به عینه در قشم شاهد بودیم.

به گزارش فارس، عصر روز گذشته یک شهید گمنام بر روی دستان مردم و مسؤولان شهرستان قشم از امامزاده سید مظفر(ع) این جزیره تا مصلاى امام على(ع) محل برگزاری مراسم دعاى عرفه تشییع شد و سپس پس از ادای این فریضه به بندرعباس مرکز استان هرمزگان برای انتقال به تهران بازگردانده شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »