احمد پویافر: لزوم جلوگیری از ورود نان های بسته بندی به بندرعباس

هرمزبان:فرماندار بندرعباس گفت: برای جلوگیری از ورود نان های بسته‌بندی شده از سایر نقاط کشور به بندرعباس ادارات مرتبط باید با یکدیگر همکاری کنند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،احمد پویافر در جلسه شورای  گندم، آرد و نان اظهار کرد: همه باید با يك مديريت برنامه محور حركت كنيم و با نگاه مديريتي، هم انديشي و همدلي ميتوانيم كارها را ساماندهي کرده و شاخص‌هاي بهبود كيفيت را در زمینه آرد و نان بالا ببريم.

وی افزود: یکی از اصلی ترین مواد غذایی مردم نان است و بايد با كيفيت مطلوب به دست شهروندان برسد و نانوايان جهت ارتقاء كيفيت نان و رعايت بهداشت فردي و محيطي بايد تلاش كنند.

پویافر با تاکید بر ورود نان بی رویه و غیر بهداشتی به استان خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از ورود نان های بسته‌بندی شده از سایر نقاط کشور به بندرعباس، اتحادیه نانوایان و نانوایی های بندرعباس بایستی متعهد شوند نان با کیفیت و بسته بندی شده براساس اصول بهداشتی در اختیار مردم قرار دهند و همچنین ادارات مرتبط با این موضوع برای جلوگیری از این هر گونه توزیع همکاری داشته باشند.

رئيس شوراي گندم، آرد و نان شهرستان بندرعباس با تاكيد بر توزيع عادلانه آرد در سطح نانوايي هاي شهرستان و نظارت بيشتر بر اين موضوع تصریح کرد: شرکت غله جهت اختصاص سهمیه آرد هر واحد نانوایی بر اساس منطقه جغرافیایی و تراکم جمعیتی با هماهنگی فرمانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه نانوایان کار توزیع را انجام دهد.

وی در پایان گفت: آرد و نان يك بحث حياتي است و هيچ جايگزيني ندارد و بايد با دقت و نظارت كامل امور آرد و نان شهرستان رصد شود زیرا نظارت باعث افزایش کیفیت آرد و نان می شود  و باید در جهت برطرف نمودن مشكلات، تعامل و اهتمام جدي صورت پذیرد./خیرآنلاین

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »