دانش هاشمی پور: وجود 1800کلاس درس تخريبی در هرمزگان

به گزارش هرمزبان، دانش هاشمي پور صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران با تاکيد بر اينکه همايش خيرين مدرسه ساز سواحل مکران فرصت مناسبي براي توسعه مشارکت‌هاي مردمي و همگرايي و همراهي خيرين نوع دوست فراهم کرد، بيان داشت: حضور بيش از 200خير سراسر کشور و اعلام حمايت و همراهي و همکاري با دولت در توسعه زيرساخت‌هاي آموزشي،تامين تجهيز و همچنين حمايت از دانش آموزان بي بضاعت، نشان ازنوع دوستي بي نظير خيرين نيکوکار و موفقيت دولت در ايجاد جو اعتماد، وفاق و همدلي است. هاشمي‌پور افزود: توجه خاص دولت تدبير و اميد به رشد شاخص‌ها در مناطق کمتر توسعه يافته جنوب و جنوب شرق کشور، بيانگر عدالت گستري و نگاه همه جانبه دولت است.

وي تصريح کرد: جامعه خيرين استان هرمزگان با مشارکت مثال زدني اعضاي خود در اين همايش که با مديريت رئيس پرتلاش مجمع خيرين استان و راهبري اداره کل نوسازي مدارس استان برگزار شد، بيانگر اراده اين عزيزان در همراهي و همکاري با آموزش و پرورش استان است.مديرکل آموزش و پرورش هرمزگان با اشاره به حمايت خيرين نوع دوست از برنامه‌هاي آموزش و پرورش، بيان داشت: کارنامه خيرين استان هرمزگان در حمايت از آموزش و پرورش هرمزگان خصوصا در دولت تدبير و اميد درخشان است که قطعا اين سرمايه مهم پشتوانه قابل اتکايي براي پيشبرد شايسته برنامه‌هاي وزارت آموزش‌وپرورش در سراسر استان است.

اين مسئول با تاکيد بر اينکه استان هرمزگان به لحاظ محروميت و شرايط خاص جغرافيايي، در بخش زيرساخت‌هاي استاندارد آموزشي نيازمند توجه مضاعف دولت و همراهي خيرين است، خاطرنشان کرد: با توجه به رويکرد دولت در صراحت گويي، شفافيت و صداقت در بيان واقعيت‌ها، بر وجود مشکلات زيرساختي فضاهاي آموزشي، وجود مدارس تخريبي، کمبود امکانات و تجهيزات و منابع در استان هرمزگان تاکيد داريم که اين امر به معني ناديده گرفتن دستاوردهاي ارزشمند دولت تدبير و اميد و حسن توجه و همکاري بي بديل خيرين نيست. مديرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان همچنين با اشاره به دغدغه وجود کلاس‌هاي تخريبي در هرمزگان، اظهارداشت: با تلاش صورت گرفته در دولت تدبير و اميد تعداد اين کلاس‌ها به هزار و 800 کلاس درس کاهش يافته است. هاشمي پور همچنين از آموزش و پرورش به عنوان موتور محرک توسعه ياد کرد و گفت: آموزش و پرورش به عنوان تامين کننده سرمايه انساني کشور نقش غيرقابل انکاري در توسعه همه جانبه دارد چرا که سرمايه انساني شاخصه اصلي توسعه يافتگي است

منبع: روزنامه مردم سالاری / مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »