ستاد دیه هرمزگان : کمک ۳۷۰ میلیون تومانی خیران در جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد

ستاد دیه هرمزگان : کمک ۳۷۰ میلیون تومانی خیران در جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، احمد مرادی نژاد مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان گفت:در هشتمین جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در بندرعباس سیصد و هفتاد میلیون تومان جمع آوری شد.

وی افزود:جمع اوری کمک‌های این خیران زمینه آزادی حداقل ۱۲ نفر از زندانیان دیه و محکومان مالی در استان فراهم می‌شود.

مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان گفت: اکنون ۸۳ زندانی جرائم غیرعمد با بدهی ۱۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در زندان‌های هرمزگان به سر می‌برند.

مرادی نژاد افزود: این افراد به علت عدم توانایی در پرداخت دیه، محکومیت مالی، مهریه و نفقه در زندان هستند.

مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان افزود: تا پایان ماه مبارک رمضان هفت جشن گلریزان دیگر نیز در شهرستان‌های بندرلنگه، بندرعباس، بستک، حاجی آباد، رودان، جزیره کیش و شهر فین برگزار می‌شود.

قائم مقام ستاد دیه کشور در این مراسم گفت: اکنون در ایران، هشت هزارو ۶۴۲ زندانی جرایم غیرعمد چشم انتظار یاری خیران اند.

علی مهربان افزود: ستاد دیه کشور در ماه مبارک رمضان امسال برگزاری ۳۰۰ جشن گلریزان را در استان‌ها برنامه ریزی کرده است که با کمک خیران زمینه آزادی زندانیان بیشتری فراهم شود.

وی گفت: پارسال با یاری خیران و ارائه تسهیلات بانکی هفت هزارو ۹۳۲ زندانی جرایم غیرعمد با بدهی پانزده هزارو ۹۷۷ میلیارد ریال از زندان‌های کشور آزاد شدند.

قائم مقام ستاد دیه کشور افزود: با همیاری دولت، امسال دو هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای این افراد در نظر گرفته شده است.

عزیزاله کناری فرماندار بندرعباس نیز در این مراسم گفت: انتظار می‌رود فعالان اقتصادی و مدیران صنایع بزرگ در هرمزگان به کمک زندانیان نیازمند و خانواده‌های آنان بشتابند و در این امر خداپسندانه شرکت کنند.

اجرای گروه سرود مددجویان زندان بندرعباس و قدردانی از خیران هرمزگانی از دیگر بخش‌های برگزاری جشن گلریزان بود. / باشگاه خبرنگاران جوان

مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان : کمک سیصد و هفتاد میلیونی خیران در جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در بندرعباس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »