هرمزگان می تواند میزبان مسابقات ورزشی در سطح ملی و بین المللی باشد/ درخشش در بخشهای بین المللی حق هرمزگان است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، فریدون همتی در نشست شورای عالی ورزش استان هرمزگان با اشاره به توانمندی ها و استعدادهای بسیار هرمزگان در حوزه ورزش، عنوان کرد: استان هرمزگان می تواند میزبان بسیاری از مسابقات ورزشی در سطح ملی و بین المللی باشد و نیاز است برای این کار برنامه‌ای هدفمند تدوین و طبق آن اقدام شود.

 وی ادامه داد: بخش گسترده ای از جامعه به ورزش علاقه دارد و ورزش عامل مهمی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی محسوب می شود.

استاندار هرمزگان افزود: اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان به عنوان متولی حوزه ورزش استان باید با همکاری و همفکری هیئت‌های ورزشی راهکارهای قابل اجرا در حوزه ورزش را عملیاتی کند.

تأکید فریدون همتی استاندار هرمزگان بر مشارکت بنگاه های اقتصادی در حوزه ورزش

همتی بر لزوم مشارکت بنگاه‌های اقتصادی، شهرداری ها و دهیاری ها در حوزه ورزش تاکید کرد و بیان داشت: باید توانمندی‌های شهرداری ها در راستای حمایت از هیئت های ورزشی و همچنین توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در شهرها، ظرفیت دهیاری‌ها در راستای کمک به ورزش جوانان در روستاها و همچنین توانمندی بنگاه های اقتصادی در هرمزگان را در زمینه کمک به ورزش حرفه‌ای به کار بگیریم.

وی گفت: در این راستا آمادگی داریم تا بخشنامه ها و دستورات لازم را صادر کنیم تا همکاری و مشارکت لازم در حوزه ورزش در استان هرمزگان انجام شود.

استاندار هرمزگان توسعه ورزش همگانی را در راستای افزایش سلامت و شادابی در جامعه بسیار تاثیرگذار دانست و خاطرنشان کرد: کم تحرکی یکی از معضلات مهمی است که جامعه با آن مواجه است و با توسعه ورزش همگانی می توان از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد.

فریدون همتی خواستار توجه بیشتر به ورزش در مدارس و ادارات شد و اظهار داشت: استعدادهای ورزشی بسیاری در هرمزگان وجود دارد که باید برای شکوفایی آن ها به ورزش در مدارس توجه بسیاری داشته باشیم تا بتوانیم قهرمانان بزرگ ورزشی را در هرمزگان پرورش دهیم.

محمدرضا امیاری: حضور در میادین بین المللی حق مردم هرمزگان است

در این نشست مدیر کل اداره ورزش و جوانان هرمزگان با ارائه گزارشی از برنامه های انجام شده در سال گذشته تا اردیبهشت سال جاری گفت:حق مردم استان هرمزگان است تا در میادین بین المللی حضور داشته باشند.

محمدرضا امیاری  تصریح کرد: اداره ورزش جوانان با در نظر گرفتن سند چشم انداز راهبردی  پنج ساله که بر اساس برنامه ششم توسعه راهبردی تعیین شده است برنامه هایی را حتی در بخش بین المللی در پیش رو داریم.

وی با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته برای میزبانی بازیهای بین المللی افزود :   برای آماده سازی امکانات نیاز به زمین ها و مکان هایی مناسب و در خور میزبانی استان هرمزگان داریم  تا به خوبی این مهم را دنبال کنیم.

مدیر کل ورزش و‌جوانان با اشاره به اعزام ۶۰۰ ورزشکار در سال گذشته برای اولین بار به المپیادهای ورزشی ، اظهار کرد: المپیاد ستاره های برتر که در مرداد ماه در چهل رشته ورزشی برگزار می شود که برای دومین بار آمادگی اعزام را داریم.

در ادامه همچنین هیئت ها دغدغه های خود را برای  استاندار هرمزگان تشریح کردند و بررسی مسائل و مشکلات جامعه ورزشی استان پرداخته شد. /برنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »