تاکسی هوایی بندرعباس- ابوموسی و بندرعباس -جاسک راه اندازی شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،این تاکسی ها از نوع هواپیمای یاک 12 با ظرفیت 15 مسافر هستند که هر روز در مسیر بندرعباس به ابوموسی و بندرعباس به جاسک و برعکس اقدام به جابه جایی مسافر می کند.
استاندار هرمزگان ابراز امیدواری کرد که پرواز بندرعباس – پارسیان نیز در آینده راه اندازی شود.
جاسم جادری خاطرنشان کرد: انجام پرواز بندرعباس به ابوموسی تحقق وعده داده شده به مردم و در راستای منویات مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری انجام پذیرفته است.
وی اظهار داشت: هرمزگان 13 فرودگاه دارد که باید با سرعت بخشی در جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی مسیرهای پروازی کوتاه را با هواپیماهای با ظرفیت کم راه اندازی کرد.
همچنین استاندار هرمزگان با استفاده از این تاکسی هوایی ، برای بهره برداری از پروژه های عمرانی ابوموسی عازم این شهرستان شد.
مدیرکل فرودگاه های هرمزگان نیز در مراسم راه اندازی این تاکسی هوایی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری افزایش تعداد پروازها به شکل گسترده در دستور کار قرار گرفت.
محمد امانی بنی اشاره کرد: علاوه بر راه اندازی پرواز ابوموسی ، پرواز جاسک نیز از اولویت های اداره کل فرودگاه های هرمزگان بوده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، هزینه بلیط سفر ابوموسی برای افراد یک میلیون ریال و هزینه بلیط پرواز بندرعباس – جاسک نیز نزدیک به همین مبلغ خواهد بود.
به گزارش ایرنا ، فرودگاه بین المللی بندرعباس با روزانه 38 سورتی پرواز رفت و برگشت بیشترین تعداد پروازها را در هرمزگان به خود اختصاص داده و با اضافه شدن مسیر کرمانشاه تعداد مسیرهای پروازی این فرودگاه به 17 مسیر پروازی افزایش یافته است.
این استان دارای 13 فرودگاه است که از این تعداد تنها شش فرودگاه در تملک و مورد استفاده شرکت فرودگاه ها قرار دارد.
سه فرودگاه شامل بندرعباس ، بندرلنگه و ابوموسی از شش فرودگاه یاد شده عملیاتی بوده و سه فرودگاه پارسیان ، بستک و میناب نیز به دلیل نداشتن دیوارهای حفاظتی غیرعملیاتی هستند.

انتهای پیام /

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »