علی اصغر رضایی: آب شرب بندرعباس از آب مرده پشت سد استقلال تأمین می‌شود

هرمزبان:مدیرعامل آب منطقه‌ای هرمزگان گفت: در حال حاضر حجم مرده سد برداشت و به بندرعباس منتقل می‌شود، این حجم از آب سد نیز تنها تا ۳ ماه دیگر پاسخگوست.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،علی اصغر رضایی با اشاره به کاهش شدید ذخیره آب سد استقلال بیان کرد: با توجه به کاهش بارندگی در سال آبی جاری و افزایش تقاضای مصرف آب، ذخیره آب این سد به شدت کاهش پیدا کرده و به ۱۹ میلیون متر مکعب رسیده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حجم مرده سد برداشت و به بندرعباس منتقل می‌شود، اظهار داشت: این حجم از آب سد نیز تنها تا ۳ ماه دیگر پاسخگوست.

رضایی با اشاره به طرح‌های بسیار کوتاه مدت در این زمینه تصریح کرد: این شرکت با جدیت طرح‌های اضطراری تأمین آب را دنبال می‌کند.

وی خواستار دقت بیشتری در توزیع عادلانه آب در سطح شهر شد و گفت: تا پایان هفته، ۱۲ حلقه چاه در دشت شمیل با تامین ۴۸۰ لیتر در ثانیه آب به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل آب منطقه‌ای هرمزگان با اشاره به اولویت آب شرب مردم بیان داشت: در شرایط فعلی بحران آب به ویژه در فصل تابستان، تحویل آب به صنایع، ساخت و ساز و فضای سبز شهری برای دوره کوتاه مدت ۳ ماهه باید متوقف شود تا با عنایت خداوند این وضعیت را پشت سر بگذاریم.

وی گفت: ۵۰۰ لیتر در ثانیه پساب تصفیه خانه شهر بندرعباس در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت تا اقدامی عملی در جهت حذف آب شرب در آبیاری فضای سبز صورت گیرد./خبرگزاری مهر/آب منطقه‌ای هرمزگان

(لینک)

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »