به گزارش پایگاه خبری هرمزبان؛معاون استاندار هرمزگان از برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در بندرعباس خبر داد. وی گفت: نمایشگاه بهاره عرضه مستقیم کالا در بندرعباس به منظور تنظیم بازار شب عید برپا می شود.
دکتر ایرج حیدری در جلسه ستاد تنظیم بازار استان هرمزگان با اشاره به نزدیکی به ایام پایانی سال و شروع سال نو، عنوان کرد: تامین به موقع مایحتاج مورد نیاز مردم استان به صورت ویژه در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
وی در همین رابطه تصریح کرد: با هدف تنظیم بازار شب عید نمایشگاه بهاره عرضه مستقیم کالا به مدت 10 روز از تاریخ هفدهم تا بیست و ششم اسفندماه در محل نمایشگاه های دائمی بندرعباس برپا می گردد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه اقلامی چون مواد غذایی ، مواد پروتئینی ، خشکبار ، آجیل و پوشاک به منظور رفاه حال مردم استان عرضه می گردد.
حیدری با اشاره به اهمیت نظارت بر عرضه و فروش ماهی در استان، گفت: با توجه به وجود تعداد زیاد لنج و شناورهای صیادی کمبود آبزیان در استان مورد پذیرش نیست.
وی در همین رابطه گفت: اداره کل شیلات استان با تشدید نظارت ها زمینه افزایش عرضه ماهی در بازار استان به منظور تامین ماهی مورد نیاز مردم را فراهم سازد و کوتاهی در این زمینه از شیلات پذیرفته نیست.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: روند مناسب عرضه مرغ در بازار استان تداوم یابد تا مردم استان در زمینه تامین این ماده پروتئینی با مشکلی روبرو نگردند. / برنا
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














