آلودگی هوا بیشتر از حوادث رانندگی قربانی می گیرد

آلودگی هوا بیشتر از حوادث رانندگی قربانی می گیرد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، آلودگی هوا از موضوعات مطرح شده توسط رئیس شورای شهر تهران بود.

محسن هاشمی در حاشیه برگزاری صد و بیست نهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره جلسه روز گذشته با معاون اول رئیس جمهور با موضوع انتقال پایتخت اظهار کرد: در این موضوع جریان انتقال پایتخت مطرح نبود و درباره ساماندهی تهران بزرگ بحث شد که نخستین موضوع ساماندهی حمل و نقل عمومی ریلی پایه بود.

وی بیان کرد: در گزراشی از مشکلات حمل و نقل غرب تهران ارائه شد و اعلام شد روزانه 1300 خودرو از حومه و شهرهای اقماری به تهران سفر می‌کنند

هرچند این مشکل در شهرداری تهران وجود دارد و در این جلسه عنوان شد برای ساماندهی خودروهای تک سرنشین که روزانه به تهران سفر می‌کنند باید از طریق حمل و نقل پایه و انبوه مانند متروی کرج – تهران استفاده شود.

امکان افزایش ظرفیت مترو تا 10 میلیون سفر در روز

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به سخنان خود در این جلسه افزود: بنده نامه‌ای که به رئیس جمهور درباره مترو نوشته بودم را مطرح کردم که تهران 500 کیلومتر ریل آماده دارد و می‌توان از این ریل‌ها برای افزایش ظرفیت مسافران مترو به 10 میلیون سفر در روز استفاده کرد که البته برای افزایش ظرفیت از ناوگان اتوبوسرانی به عنوان مکمل استفاده کنیم.

هاشمی با باین اینکه باید موضوع حمل و نقل ریل پایه را برای شهرهای اقماری جدی بگیریم ادامه داد: از مزیت‌های تهران استفاده نمی‌کنیم در حالی که می‌توان با تامین منابع و مواردی که در قانون پیش‌بینی شده مانند وظیفه وزارت نفت درباره کمک به مترو در ازای هر سفر ریلی و یا قوانین حمایتی دیگر استفاده کرد. توسعه حمل و نقل ریلی حومه در تمامی کلانشهرها بزودی مرود نیاز است و دولت باید قوانینی حمایتی را اجرا کند.

آلودگی هوا قاتل خاموش مردم

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: مترو برای دولت و شهرداری به طور غیرمستقیم سودآور است و در حال حاضر تعداد کسانی که از آلودگی هوا می‌میرند از تعداد کسانی که در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، بیشتر شده است در حالی که در همه جای دنیا از سوخت مالیات می‌گیرند.

اما ما در ایران به سوخت یارانه می‌دهیم و به حمل و نقل عمومی نیز چیزی پرداخت نمی‌کنیم و این در حالی است که برای توسعه حمل و نقل عمومی نیاز به حمایتهای دولت داریم که این حمایت‌ها در قانون نیز پیش‌بینی شده است.

رئیس شورای شهر تهران افزود: براساس قانون باید یک سوم از یارانه بلیت مترو را دولت پرداخت کند. که در حال حاضر چنین چیزی وجود ندارد. و ما این را در بدهی‌هایشان منظور کرده و در تهاترها از آنها استفاده می‌کنیم.

وی در پایان درباره اینکه نتیجه انتقال پایتخت در جلسه روز گذشته با معاون رئیس جمهور به کجا رسید گفت: قرار شد کمیته ای کارشناسی بررسی‌های خود را ادامه دهد و  نتایج آن را اعلام کند./ تسینم

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »