آیا بین قتل خاشقچی و طلاق جنجالی جف بزوس ارتباطی وجود دارد؟

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، روزنامه شهروند نوشت: زمانی که برای نخستین‌بار مطرح شد که جف بزوس، مدیرعامل آمازون قصد جدایی از همسرش مک کینزی را دارد، برای بسیاری از افراد سوالی بزرگ مطرح شد؛ علت این طلاق چیست؟ اکنون با گذشت تقریبا یک ماه از این خبر، شاید علت ظاهری (خیانت بزوس به همسرش) مشخص باشد، اما این که این خبر چگونه منتشر شده و به گوش مک کینزی و رسانه‌ها رسیده همچنان در هاله‌ای از ابهام است و از رئیس‌جمهوری ایالات متحده تا دولت عربستان سعودی بین مظنونان حضور دارند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا نیز که در موضع مخالف با بزوس است، طی پیامی در توییتر به وی طعنه زد و نوشت: «راجع به اخباری که در مورد جف بزوس در «Inquirer.net» نوشته شده است، متاسفم، ولی قطعا خبر‌های این پایگاه صحیح‌تر و شفاف‌تر از روزنامه زرد و بی‌ارزش واشنگتن‌پست است. امیدوارم که این روزنامه به دست افراد مسئول‌تر و شایسته‌تری بیفتد.» ترامپ در این پیام برای جف بزوس اسمی مستعار انتخاب کرده و آن را «جف بوزو» (Jeff Bozo) نامیده است. دونالد ترامپ که خود تا کنون سه‌بار ازدواج کرده است، پیشتر در جمع خبرنگاران طلاق‌گرفتن را زیبا دانست. پیش از این نیز ترامپ رفتار‌هایی را علیه شرکت «آمازون» نشان داده بود. در ماه مارس گذشته «Axios» گزارش داد که ترامپ قصد تخریب آمازون را دارد.

جف بزوس طی هفته‌های اخیر به طور رسمی اعلام کرد که اقدام به استخدام کارآگاه‌های خصوصی برای ردیابی فرد یا افرادی کرده که با هک‌کردن تلفن همراهش زندگی خصوصی او را رسانه‌ای کرده‌اند.

پس از انتشار این خبر، نخستین تیر پیکان این ماجرا به سمت برادر سانچز نشانه رفت، درواقع گمانه‌زنی‌ها حکایت از آن داشت که با توجه به صمیمیت شدید برادر سانچز و دونالد ترامپ، وی اقدام به انتشار این خبر کرده تا به نوعی انتقام مشکلات ترامپ و بزوس را بگیرد.

اما ماجرا وقتی پیچیده‌‎تر شد که بزوس دو روز پیش مدعی شد که از سوی نشریه اینکوایرر تهدید شده است که عکس‌هایی بسیار خصوصی از وی را در صورت ادامه پرونده منتشر می‌کند. درواقع بزوس اعلام کرد از سوی این نشریه تهدید شده است که تصاویری برهنه و مستهجن از وی پخش خواهد شد، مگر این‌که روند تحقیقات خود برای یافتن عامل هک گوشی را متوقف کند.

این موضوع نیز بسیار جنجالی شد؛ چرا که این نشریه نیز روابطی صمیمانه با دونالد ترامپ دارد و البته یکی از نخستین نشریاتی بود که خبر روابط پنهانی جف بزوس و لورن سانچز را منتشر کرد. پیشتر در خصوص روابط نامشروع دونالد ترامپ با استورمی دانیلز، هنرپیشه فیلم‌های غیراخلاقی، وکیل ترامپ فاش کرده بود که مبلغ حق‌السکوتی که به استورمی دانیلز پرداخت شده بود از طریق نشریه اینکوایرر پرداخت شده بوده است.

اکنون به عنوان یک مظنون جدید نام عربستان سعودی مطرح می‌شود. البته بزوس به طور مستقیم به عربستان سعودی اشاره نکرده است، اما نمی‌توان فراموش کرد که بزوس مالک اصلی واشنگتن‌پست است؛ نشریه‌ای که به طور گسترده‌ای در مورد ارتباط بین شاهزاده محمدبن‌سلمان و قتل جمال خاشقچی گزارش داده است. خاشقچی مخالف و منتقد دولت عربستان بود که پیش از کشته‌شدن در ماه اکتبر نظراتی انتقادی در مورد بن سلمان برای واشنگتن‌پست نوشته بود.

جمال خاشقچی بعد از خروج از عربستان و اقامت‌گزیدن در آمریکا با روزنامه واشنگتن‌پست همکاری می‌کرد. او در یادداشت‌هایی که در این روزنامه به چاپ رسید به انتقاد از سیاست‌های بن‌سلمان، ولیعهد سعودی می‌پرداخت. / برنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »