هرمزگان پیشرو در صنعت پرورش ماهی در دریا

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ در این دیدار محسن یکتاپوربا اشاره به فعالیت های آبزی پروری به ویژه پرورش ماهی در دریای استان تاکید کرد: استان هرمزگان آماده هر نوع همکاری برای توسعه تکثیر و پرورش ماهی در دریا در این استان هست.

محسن یکتاپور با بیان اینکه هرمزگان پیشرو در صنعت پرورش ماهی در دریا است ، در رابطه با پتانسیل تولید در  سواحل استان هرمزگان گفت: در این استان با توجه مطالعات انجام شده حدود ۱۲۳۰۰۰ تن ظرفیت در شهرستانهای جاسک ،سیریک،قشم،ابوموسی،بندر لنگه در فاز اول پیش بینی شده است که در حال حاضر استان هرمزگان با ۵۳ واحد قفس  در کشور پیشرو است.

در ادامه معاون آبزی پروری ضمن توضیحات تکمیلی از روند پرورش ماهیان دریایی تاکید نمودند که یکی از نیازهای توسعه پرورش ماهی در دریا  تولید بچه ماهیان از ماهیان با ارزش خوراکی  است .

عبدالرسول دریایی تصریح کرد: در این زمینه شیلات هرمزگان با تکیه بر کارشناسان بومی لازم  میداند از تجربه چندین ساله کشورهای صاحب نام در این خصوص مانند کشور  دوست و مسلمان مالزی استفاده بهینه کند.

پس از آن آقای دکتر رزالی رئیس شرکت اکواگرو کشور مالزی ضمن تشکر از  پیگیری خوب مدیران استان از توسعه پرورش ماهی در دریا و استفاده از تکنولوژی روز برای این توسعه ،آمادگی خود و شرکتش برای کمک و همکاری در تولید بچه ماهی با توجه به تجربه چندین ساله  در تولید ماهیان دریایی با شیلات استان و بخش خصوصی اعلام کرد

گفتنی است شرکت  هلدینگ تولید بچه ماهی دریایی از کشور مالزی در حال حاضر گونه های هامور ،سرخو ،پرستو ماهی و سوف دریایی را در حجم انبوه تولید و به مزارع دریایی جهت پرورش عرضه می کند.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »