هیچ دستگاهی حق بستن واحدهای تولیدی را ندارد

‌به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، فریدون جمعه شب در جلسه کارگروه رفع موانع تولید در گمرک شهید رجایی بندرعباس، افزود: هیچ دستگاهی حق بستن حساب یا ممنوع الخروجی واحدهای تولیدی را ندارد؛ مگر با هماهنگی صورت گرفته با استانداری هرمزگان.

وی با بیان اینکه اگر دلیل عدم پرداخت یا بدهی یک واحد تولید موجه باشد باید فرصت دهیم اما اگر دلیل موجه نبود باید برخورد صورت گیرد، اظهار کرد: واحدهای تولیدی در شرایط سخت و دشواری به سر می‌برند و هر واحد تولیدی که متوقف شود منجر به ایجاد تبعات اجتماعی می‌شود، بنابراین خواهش می‌کنم در این شرایط سخت که مشابه جنگ اقتصادی است، هیچ دستگاهی بدون هماهنگی با استانداری با واحد تولیدی برخورد نکند.

عالی‌ترین مقام دولت در استان هرمزگان با اشاره به اینکه بسیاری از مواقع با داوری استانداری، مشکلات واحدهای دولتی و دستگاه‌های اجرایی برطرف شده است، خاطرنشان کرد: تجربه تلخی از بنگاه‌های اقتصادی داریم که با برخورد قهری مواجه شده اند، در حالی که باید در اینچنین شرایطی ذهن واحدهای تولید به رونق تولید و حفظ اشتغال باشد نه فشار دستگاه‌های دولتی.

وی با بیان اینکه نمی‌گذاریم خللی به واحدهایی تولیدی و دستگاه‌های اجرایی وارد شود، عنوان کرد: به هر مدیری که درب واحد تولیدی را بسته و توانسته از این طریق به مطالباتش برسد، جایزه می‌دهم.

همتی با اشاره به اینکه استانداری در نقطه‌ای قرار دارد که همه چیز را می بیند و سعی می‌کند تصمیم بهینه را بگیرد، گفت: قوانین کارگروه رفع موانع تولید بر قوانین دیگر مقدم است زیرا اکنون در شرایط خاص قرار داریم و اگر قرار باشد هر دستگاه اجرایی تنها قوانین خود را لحاظ کند و به مشکلات پیشرو بی اعتنا باشد، نمی‌توانیم مشکلات واحدهای تولیدی را برطرف کنیم.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه در شرایط جنگ اقتصادی نیاز به تدبیر عقلانی و می‌دانی داریم، افزود: امیدوارم شرایط را به گونه‌ای رقم بزنیم که واحدهای تولیدی تنها دغدغه‌شان تولید و راهکار برای تسهیل در روند تولید باشد.

انتهای پیام

دبیر: زهرا‌ حبیب پور

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »