فیس‌بوک درخواست‌های سیاسی را به بخش خبرخوان خود اضافه می‌کند +عکس

فیس‌بوک درخواست‌های سیاسی را به بخش خبرخوان خود اضافه می‌کند +تصویربه گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، فیس‌بوک در حال تلاش برای بهبود مشارکت مدنی کاربرانش است. این شرکت قصد دارد قابلیت‌هایی بیشتر از دسترسی آسان به سیاستمداران و کمپین‌های ثبت نام برای رأی‌گیری به شبکه اجتماعی خود اضافه کند.

شرکت فیس‌بوک از روز ۲۱ ژانویه در ایالات متحده آمریکا یک عملیات اجتماعی را اجرا می‌کند که در آن درخواست‌های سیاسی کاربران را به خبرخوان ارسال می‌کند.

متقاضیان تنها باید یک متن درخواست بنویسند، سیاستمدار مربوطه را تگ کنند و منتظر باشد تا دیگران از آن طرح حمایت کنند. یک بخش گفتگو نیز برای این قابلیت طراحی شده که به کاربران اجازه نظر دادن بر روی هر یک از تقاضاهای سیاسی و همچنین ایجاد کردن کمپین‌های حمایتی را می‌دهد. شما می‌توانید تعداد کسانی که از یک تقاضانامه حمایت کرده‌اند را مشاهده کنید اما تنها می‌توانید اسامی کسانی را ببینید که جزو دوستان و یا شخصیت‌های معروف هستند.

این شرکت به خوبی از احتمال سوءاستفاده از این قابلیت آگاه است. به غیر از محدود کردن کارهایی که در این بخش می‌توان انجام داد، فیس‌بوک با ترکیب الگوریتم تشخیص موارد غیراخلاقی و سوءاستفاده‌گرایانه، گزارش‌های کاربران و نظارت انسانی از هر گونه درخواست نژادپرستانه و غیرقابل توجیهی جلوگیری می‌کند.

جای تعجب نیست که فیس‌بوک اجازه نخواهد داد که شما رئیس جمهور یا معاون رئیس جمهور را بر روی تقاضای سیاسی خود تگ کنید. به جای آن به شما اجازه می‌دهد تا نمایندگان محلی مورد نظر خود را تگ کنید و حتی علامت مخصوص روی درخواست خود درج کنید که نشان دهد شما درخواست سیاسی مشارکت داشته‌اید.

فیس‌بوک در حال آزمایش این قابلیت در کشور آمریکا است. اگر استفاده از این قابلیت مورد قبول کاربران باشد، احتمال دارد آن را در کشورهای دیگر نیز امتحان کند.

فیس‌بوک درخواست‌های سیاسی را به بخش خبرخوان خود اضافه می‌کند +تصویر

بیشتر بخوانید: عکس‌های بهترین میان‌رده شیائومی، در TENAA منتشر شد +تصاویر 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »