برگزاری این رویداد ورزشی بهترین فرصت برای معرفی شهر بندرعباس می باشد/ وجود برخی هجمه های فرهنگی دشمن، ضرورت ارتقاء مسائل فرهنگی و ورزشی دانش آموزان را دو چندان کرده است

 به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ جلسه هماهنگی مسابقات فوتبال دانش‌آموزان پسر سراسر کشور با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر بندرعباس، عسکری زاده عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس، عیدی زاده مشاور شهردار بندرعباس ، معاون خدمات شهری شهردار بندرعباس، شهرداران مناطق ، مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان و مدیرکل تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان هرمزگان برای هماهنگی برگزاری مسابقات فوتبال دانش‌آموزان پسر به مناسبت ایام‌الله دهه فجر در دفتر مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان  برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین احمد عامری سیاهویی رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرعباس در این نشست با تقدیر و تشکر از زحمات مجموعه آموزش و پرورش در امر تعلیم و تربیت به دانش آموزان بیان کرد: فرآیند تعلیم و تربیت دانش آموزان از مدرسه و مؤلفه هایی همچون فضاهای آموزشی و کتاب های درسی، همکاری والدین و مربیان  دلسوز می تواند دانش آموزان را به کمال برساند.

عامری گفت: وجود برخی آسیب ها و همچنین هجمه فرهنگی دشمن، ضرورت ارتقاء مسائل فرهنگی و ورزشی دانش آموزان را دو چندان کرده است، لذا توسعه برنامه های آموزشی باید در اولویت آموزش و پرورش باشد و بر همه ما واجب و تکلیف است که وارد این عرصه شویم و از این ظرفیت فراهم شده جهت معرفی استعدادهای درخشان استفاده نماییم.

وی افزود: رویکرد و جهت این موضوع رویکرد فرهنگی است و برای رسیدن به نتیجه مطلوب تقسیم کار بین دستگاه های مربوطه صورت گیرد. 

مجید عسکری زاده عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس در این نشست گفت: برگزاری این رویداد ورزشی بهترین فرصت برای معرفی شهر بندرعباس می باشد و از این موقعیت پیش آمده می توان جاذبه های گردشگری شهر را به ورزشکاران معرفی کنیم و این ورزشکاران می توانند بعنوان سفیران فرهنگی معرفی شهر بندرعباس باشند.

وی افزود: باید با  همگرایی، تعامل و تبادل تجربه بین دستگاه های مربوطه زمینه رشد و تعالی دانش آموزان در عرصه های مختلف فرهنگی و ورزشی فراهم آورد.

عسکری زاده بیان کرد: شهرداری در سال قبل تعامل خوبی با آموزش و پرورش داشته است و الان نیز می طلبد که با هماهنگی بین دستگاههای مربوطه همکاری ها بیشتر شود.

فاطمه جراره دیگر عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس دراین نشست گفت: برگزاری این برنامه انگیزه و شادابی بین دانش آموزان ایجاد می کند و دانش آموزان به سمت ورزش ترغیب می شوند.

جراره افزود: از این فرصت می توان برای معرفی ظرفیت های شهر بندرعباس استفاده کرد.

وی گفت: شورای اسلامی شهر بندرعباس و مجموعه شهرداری بندرعباس جهت هر چه بهتر برگزار شدن این دوره از مسابقات ، سعی و تلاش خود را انجام می دهند تا مسابقات به بهترین نحو احسنت برگزار شود.

گفتنی است؛ شهر بندرعباس میزبان مسابقات فوتبال دانش‌آموزان پسر سراسر کشور از ششم الی چهاردهم بهمن ماه با حضور 672 نفر در قالب 26 تیم خواهد بود.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »