آخرین وضعیت تبدیل نیروهای قراردادی شهرداری بندرعباس به پیمانی

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ سعید حسن سالاری در این ارتباط اظهار کرد: پیگیری این مسئله از سال ۹۵ از طریق استانداری هرمزگان و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور آغاز شده و اکنون به نتایج خوبی دست یافته ایم.

وی افزود: بر این اساس نیروهای قراردادی با حداقل سابقه کار و دارای حداقل مدرک تحصیلی کاردانی می توانند در آزمون تبدیل وضعیت شرکت کنند.

مدیر امور اداری و رفاهی شهرداری بندرعباس ادامه داد: این افراد بر اساس چارت جدید سازمانی شهرداری که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده واجد شرایط شرکت در آزمون مربوطه هستند.

سالاری تصریح کرد: شهرداری بندرعباس دارای ۴۲۷ نیروی قراردادی است که بر اساس اقدامات صورت گرفته ۱۹۱ نفر از آنها شرایط شرکت در آزمون را دارند.

وی در انتها نیز بیان کرد: آزمون تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی شهرداری بندرعباس به پیمانی از طریق سازمان سنجش و آموزش کشور و با هماهنگی استانداری هرمزگان تا پایان سال جاری برگزار می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قراردادی نیز بیان کرد: کلیات این موضوع از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور مورد موافقت قرار گرفته و به زودی جزئیات برگزاری آزمون و شرایط مورد نیاز افراد اعلام می شود.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »