زمینه های خوبی برای همکاری مشترک با استرالیا در هرمزگان وجود دارد/سفیر استرالیا: ظرفیت های هرمزگان می تواند در تسهیل روابط تجاری میان ایران و استرالیا موثر باشد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ دکتر فریدون همتی در دیدار با سفیر استرالیا در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های استان هرمزگان، بیان داشت: هرمزگان استانی برخوردار از دو هزار و 400 کیلومتر ساحل در سرزمین اصلی و جزایر، 14 جزیره، زمین های مستعد برای کشاورزی، تنوع فرهنگی و آداب و رسوم و پرجاذبه برای گردشگران در دریا و سرزمین اصلی است.

وی ادامه داد: این استان دارای ظرفیت های بزرگ پرورش میگو و ماهی است و در مجموع سالانه 280 هزار تن محصولات شیلاتی در این استان پرورش و صید می شود.

استاندار هرمزگان افزود: وجود معادن متنوع، صنایع بزرگ فولاد، دو منطقه آزاد، پنج منطقه ویژه اقتصادی، بزرگترین آب شیرین کن های کشور، سواحل مکران، هفت پالایشگاه نفت و گاز، انجام بیش از 60 درصد صادرات و واردات کشور و صنایع کشتی سازی از دیگر توانمندی های هرمزگان محسوب می شود.

همتی تصریح کرد: در مجتمع کشتی سازی (ایزوایکو) زیرساخت های خوبی برای تولید و تعمیرات انواع شناور و سازه های دریایی فراهم شده است و آمادگی داریم در این زمینه همکاری های مشترکی با کشور استرالیا داشته باشیم.

وی گفت: همچنین در حوزه تجارت زمینه های مناسبی برای همکاری و سرمایه گذاری وجود دارد و آمادگی داریم در این بخش و همچنین در زمینه سازه های دریایی، محصولات صنایع غذایی دریایی و برگزاری همایش مشترک سرمایه گذاری تعامل و همکاری لازم را با کشور استرالیا در هرمزگان داشته باشیم.

ظرفیت های هرمزگان می تواند در تسهیل روابط تجاری میان ایران و استرالیا موثر باشد

یان بیگز سفیر استرالیا در جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار، هدف از سفر به هرمزگان را بازدید از ظرفیت های بازرگانی، کشتی سازی و مناطق آزاد این استان اعلام کرد و اظهار داشت: این منطقه از ایران از ظرفیت های بسیاری برای همکاری های مشترک میان ایران و استرالیا برخوردار است و می تواند در تسهیل روابط تجاری میان دو کشور موثر باشد.

وی ادامه داد: پرورش ماهی در هرمزگان در مرحله بسیار پیشرفته ای قرار دارد و با توجه به توانمندی های استرالیا، زمینه مناسبی برای همکاری محسوب می شود.

سفیر استرالیا در جمهوری اسلامی ایران افزود: نقطه قوت روابط ایران و استرالیا مردمان دو کشور هستند به شکلی که سالانه سه هزار دانشجوی ایرانی وارد دانشگاه های استرالیا می شوند و حدود 100 هزار ایرانی در استرالیا زندگی می کنند و می توانیم روابط مناسبی را بر این اساس بنیان گذاری کنیم.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »