لیگ برتر فوتسال به ایستگاه دوازدهم رسید

مهدی ربیع پور نایب رئیس کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی هیات فوتبال هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ، گفت: هفته دوازدهم مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه های استان عصر امروز( پنجشنبه) با برگزاری دو مسابقه آغاز می شود.
وی افزود: از ساعت ۱۴ امروز تیم صدر جدولی بیمارستان امام رضا بندرعباس در سالن کارگران میزبان تیم علم و ادب رودان است و تیم رده سومی فولاد هرمزگان هم در سالن فجر به مصاف تیم سرخ آبی پوشان دوهزار می رود.
نایب رئیس کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی هیات فوتبال استان گفت: در ادامه این رقابت از ساعت ۱۴ عصر فردا جمعه تیم کشاورز احمدی در خانه از تیم ساحل شهردارى سیریک میزبانی می کند و از ساعت ۱۵ نیز تیم پاس بندرلنگه میزبان تیم مقاومت میناب است.
مهدی ربیع پور افزود: در جدول رده بندی لیگ برتر فوتسال استان و تا پایان هفته یازدهم تیم بیمارستان امام رضا بندرعباس با کسب ۲۹ امتیاز صدرنشین است وتیم های نریمان بندرعباس با ۲۶ و فولاد هرمزگان با ۲۵ امتیاز دوم و سوم هستند.
مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه های استان پس از کناره گیری تیم آرش حاجی آباد در پایان رقابت های نیم فصل نخست، با شرکت ۹ تیم در حال برگزاری است.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *