معاون رئیس جمهور اعلام کرد؛ تبدیل قشم به پایلوت گردشگری کشور

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ علی اصغر مونسان در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه گردشگری، هتلداری و صنایع دستی در سالن نمایشگاه های بین المللی قشم افزود: غار نمکدان، جنگل دریایی حرا، دره و تنگه چاهکوه، دره ستاره ها، خلیج دلفین ها و دهها ظرفیت طبیعی دیگر بخشی از امتیازات قشم برای تبدیل شدن به پایلوت گردشگری کشور است.

وی اعلام کرد: جنوب کشور به دلیل دارا بودن نوار ساحلی زیبا و دریای جذاب، موقعیت مناسبی برای فعالیت های گردشگری است به طوری که از ظرفیت های جزایر جنوبی ایران می توان در کنار ارز آوری در زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای نیروهای توانمند هم استفاده کرد.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت لزوم تدوین تقویم رویدادهای جزیره قشم و معرفی ظرفیت های فراوان گردشگری از طریق تبلیغات گسترده، اظهار کرد: معرفی جزیره قشم تنها به عنوان یک جزیره تجاری و صنعتی با توجه به زیبایی های طبیعی خلق شده در جای جای آن، دور از انصاف است.

وی گفت: سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری آماده حمایت از طرح های گردشگری و صنایع دستی در نقاط مختلف ایران از جمله جزیره زیبای قشم با ارائه تسهیلات ارزان قیمت است.

مونسان در ادامه سخنان خود از رشد ۵۸ درصدی ورود گردشگران خارجی به کشور در ۸ ماه گذشته خبر داد و افزود: ورود چهار میلیون و 700 هزار گردشگر خارجی از نقاط مختلف جهان اعم از اروپا، آمریکا، آفریقا و آسیا به ایران نشان از ظرفیت های ارزشمند این صنعت در جای جای کشورمان دارد.

وی از ساخت 33 هتل چهار و پنج ستاره در دوره دولت تدبیر و امید به عنوان مهمترین زیرساخت جذب گردشگر خارجی نام برد و افزود: هم اینک تعداد هتل های 4 و 5 ستاره کشور به 158 مورد رسیده و تا سال 1400 این اماکن به 220 مورد افزایش می یابد.

به گفته معاون رئیس جمهور، 400 طرح از ابتدای دولت تدبیر و امید در حوزه گردشگری کشور به بهره برداری رسیده و یک هزار و 900 طرح هم با یک میلیون و 200 هزار میلیارد ریال اعتبار هم اینک در سطح کشور در حال اجراست.

اجرای تمهیداتی همانند صدور ویزای بدون مهر، ویزای الکترونیکی، گردشگری بدون ویزا، تغییرات ایجاد شده در نرخ ارز هم از موضوعاتی بود که رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور از آن ها به عنوان عوامل مهم در رشد صنعت گردشگری ایران نام برد.

وی از ایران به عنوان یکی از 10 کشور برتر دنیا در صنعت گردشگری یاد کرد و افزود: مواهب طبیعی، آثار تاریخی، آداب و رسوم و فرهنگ اقوام مختلف کشورمان بخشی از مزیت های صنعت گردشگری ایران محسوب می شوند.

مونسان یاد آور شد: گردشگری اقتصاد سوم جهان است و با ثبت یک میلیارد و 400 میلیون گردشگر در یک سال به روند رو به رشد خود ادامه می دهد.

او از درونزایی، سرمایه گذاری حداقلی و تحریم ناپذیر بودن به عنوان سه مزیت حوزه گردشگری کشور نام برد که با کمترین سرمایه می توان در اسرع وقت با ایجاد اشتغال نسبت به کسب درآمد از این صنعت، اقدام کرد.

بنا به این گزارش، دومین نمایشگاه ملی گردشگری، هتلداری و صنایع دستی در منطقه آزاد قشم با حضور فعالان این صنعت از 13 استان و مناطق آزاد کشور از 10 تا 14 دی ماه به مدت 5 روز در محل سالن نمایشگاه های بین المللی قشم دایر است.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »