نگاه انتقادی رسانه‌های آلمانی به استراتژی ترامپ در عراق و سوریه

– اخبار بین الملل –

به گزارش هرمزبان به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، برای اولین بار "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه در سفری غیر منتظره از نیروهای خود در عراق دیدار کرد. وی از این سفر برای دفاع از تصمیم خود برای خروج نیروهایش از سوریه و ایجاد تصویری مثبت در وطنش استفاده کرد.

رسانه های آلمانی در گزارش های مختلفی با دید انتقادی به سفر ترامپ به عراق نگریستند و استراتژی اخیر وی در سوریه پرداختند.

روزنامه "راینیشن پست" آلمان در مطلبی نوشت: دونالد ترامپ برای ادای کلمات روشن و واضح شناخته شده است. تاثیرات این کلمات برای رئیس جمهور آمریکا مهم نیست. برای او لحظه مهم است و نه تاثیرات دراز مدت یک کلمه. اما برای یک سیاستمدار و بخصوص برای رهبر یک قدرت جهانی چنین طرز فکر کوته بینانه ای می تواند خطرناک باشد و برای دنیا هم همین طور است. ترامپ در سفر خود به عراق اظهار داشت که آمریکا دیگر نمی تواند همچنان پلیس جهانی باشد. ادای این کلمات از طرف ترامپ اعلام یک عقب نشینی از مسئولیت سیاست جهانی است. این اعلام ترامپ همچین ضربه ای به دیدگاه اول آمریکای وی نیز هست. در هر حال شکاف هایی که آمریکا ایجاد می کند توسط دیگران پر می شود و این همچنین برای دنیا خطرناک است.

روزنامه "هانوفرشه آلگماینه سایتونگ" آلمان هم در مطلبی نوشت: روند شکوفایی اقتصادی که ترامپ مدتهای طولانی از آن سود می برد دچار تزلزل شده است. در این شرایط وی به فکر راه علاجی برای این مسئله در عرصه سیاست خارجی است. با این حال یک خط و مشی سیاست خارجی و یا حتی یک دیدگاه در سخنرانی ترامپ در عراق وجود نداشت. برای ترامپ مسئله سوریه، عراق و یا افغانستان مطرح نیست. ابتکارات ناگهانی او صرفا مانوری برای انحراف افکار از شکست های سیاست داخلی با توجه به درگیری های داخلی و ترور در کشورش است.

گزارش تسنیم|همه واکنش‌ها به سفر جنجالی و محرمانه ترامپ به عراقسناتور روس: ترامپ با سخنانش در عراق می‌خواهد با یک تیر دو نشان بزند

روزنامه "فرانکفورتر روند شای" آلمان نیز در مطلبی نوشت: این فرد ناسازگار در کاخ سفید در اواسط دوره مسئولیت خود فورا به تصاویر زیبایی نیاز دارد. حدود یک هفته است که یک چهارم سازمان های دولتی آمریکا به حالت تعطیلی درآمده اند چرا که ترامپ مناقشات بودجه ای با کنگره برای دیوار مکزیک را در راس اولویت های خود قرار داده است. در این شرایط ترامپ ناسیونالیست به دنبال راه علاجی در عرصه سیاست خارجی می گردد. بازگشت ناگهانی دو هزار نیروی آمریکایی از سوریه در بین انتخاب کنندگان خسته از جنگ ترامپ تصمیمی محبوب و دوست داشتنی است.   

روزنامه "لایپزیگر فولک سایتونگ" آلمان هم در مطلبی نوشت: گشتن به دنبال یک خط و مشی سیاست خارجی و یا یک ایده در سخنرانی ترامپ در عراق کاری بی فایده است. در مقابل این گونه اظهارات یادآوری کننده مبارزات انتخاباتی کنگره است. البته انگیزه واقعی فعالیت های سیاست خارجی ترامپ به ندرت قابل تشخیص است. اما برای او مسئله عراق و سوریه و افغانستان مطرح نیست بلکه انحراف صرف از شکست های سیاست داخلی اش اهمیت دارد.

روزنامه "لندس سایتونگ" آلمان هم در مطلبی در این باره نوشت: حدود دو سال طول کشید تا ترامپ در دوران ریاست جمهوری خود از نیروهایش در منطقه عراق دیدن کرد. این به وضوح نشان دهنده بیگانگی فرمانده کل قوای آمریکا با نقش قدرت جهانی آمریکا است. آرزوهای رای دهندگان ترامپ روند این قدرت امپریالیستی را تعیین می کند که این امر همراه با عواقبی است. ترامپ با بازگرداندن نیروهای خود  از سوریه به کردها در این کشور خیانت کرده و آن ها را به اردوغان تحویل می دهد. سوریه یک درس برای ناتو است. ترامپ به استثناء رای دهندگانش به کس دیگری احساس وفاداری ندارد. وی برای افزایش محبوبیت حدودا 2درصدی خود در بین انتخاب کنندگان ناتو را قربانی می کند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »