رفع تصرف از ۶۸۱ هکتار زمین ملی در هرمزگان

امید ذاکری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،گفت:  از ابتدای سال تاکنون طی ۳۲ عملیات ۶۸۱ هکتار زمین ملی رفع تصرف شده است.

وی افزود: در این مدت طی ۱۵۸ فقره عملیات میدانی از زمین خواری و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی به میزان ۶۶۷ هکتار در همان مراحل اولیه ممانعت و جلوگیری شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: با توجه به روش‌های قانونی سهل و سریع درخصوص واگذاری اراضی برای کلیه فعالیت‌های اقتصادی کشاورزی و غیرکشاورزی، علاقمندان و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ها، مدیریت اموراراضی استان و یا مرکز خدمات سرمایه گذاری استان نسبت به پیگیری و اجرایی کردن طرح‌های تولیدی خود اقدام کنند.

امید ذاکری افزود: سامانه تلفنی ۱۵۰۴ یگان حفاظت از منابع طبیعی استان آماده دریافت گزارش‌های مردمی درخصوص هرگونه تخریب و تصرف و یا آتش سوزی در اراضی ملی، منابع طبیعی، جنگل‌ها و مراتع است.

استان هرمزگان بیش از یک میلیون هکتار جنگل طبیعی و بیش از ۴ میلیون هکتار مرتع دارد که برای بهبود فضای زیستی و کاهش بروز سیلاب‌ها و تندباد‌های مخرب با توجه به بیش از دو دهه خشکسالی استان حفاظت از آن‌ها می‌تواند در کنترل کانون‌های تولید گرد و غبار استان نقش به سزایی داشته باشد

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *