جزییات برنامه‌ریزی سفرهای دریایی نوروز

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، استان هرمزگان به عنوان اصلی‌ترین استان دریایی کشور با قراردادن دو بندر قشم و هرمز درون خود اصلی‌ترین استان برای سفرهای دریایی نوروزی نیز به شمار می‌رود.

در آمارهای سالانه سازمان بنادر و دریانوردی، بندر قشم با جابه‌جایی چند میلیون مسافر اصلی‌ترین جایگاه را دارد و پس از آن بندر هرمز به عنوان یکی از بنادری که در سال‌های گذشته توانسته تعداد بالایی گردشگر را به خود جذب کند، یکی از اصلی‌ترین مسیرهای دریایی خلیج فارس به شمار می‌رود.

به دنبال این اهمیت سازمان بنادر نخستین جلسه از ستاد تسهیل سفرهای دریایی نوروز ۱۳۹۸ را برگزار کرده و جزییاتی از برنامه‌های پیش‌رو عرضه کرده است.

براین اساس این بنادر خود را آماده می‌کنند تا چند میلیون مسافر را از طریق بندر شهید حقانی و هرمز جابه‌جا کرده و همچنین به منظور مدیریت سفرها برخی تصمیمات جدید را عرضه کنند.

یکی از اصلی‌ترین این طرح‌ها شماره‌گذاری بلیت شناورهایی است که در مسیرهای دریایی قشم و هرمز فعالیت می‌کند و به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود که از ازدهام جمعیت کاهش یافته و مدیریت سفرها در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی شود.

در کنار آن بخش زیادی از شناورهای فعال در عرصه مسافری باید نسبت به نوسازی و بهسازی شرایط خود اقدام کند و با رسیدن به استانداردهای لازم در نوروز پیش‌رو نسبت به جابه‌جایی مسافران فعالیت خود را ادامه دهند.

همچنین برنامه‌ریزی شده که در صورت دریافت گواهینامه‌های لازم از سوی شناورهای مسافری این وسائل نقلیه امکان تردد شبانه را نیز داشته باشد.

سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرده که در کنار تعطیلات نوروز برنامه‌ریزی جدی نیز برای تعطیلات نیمه دوم بهمن‌ماه امسال خواهد داشت و برای این دوره نیز برنامه‌ریزی‌های دقیقی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام   

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »