به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو پنجمین یادواره شهدای دانشجو و دومین یادواره شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد شهرستان رودان برگزار شد.
عبدالمناف حسن زاده دبیر پنجمین یادواره شهدای دانشجو گفت: هدف از برگزاری این مراسم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا است.
مصطفی غلامپور فرماندار شهرستان رودان نیز در این مراسم گفت: آرامش امروز ما مرهون تلاش و از خودگذشتگی شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم است.
در این یادواره از خانواده شهیدان مدافع حرم مصطفی صدرزاده از تهران، عبدالحمید سالاری و خلیل تختی نژاد از هرمزگان تجلیل شد.
شهرستان رودان دویست و ۱۰ شهید دارد که از این تعداد دو شهید دانشجو بودند.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














