سهم ۲۰ میلیون تنی مواد معدنی در بندر شهید رجایی/ پایانه مکانیزه مواد معدنی توسط بخش خصوصی ساخته می شود

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ "اله مراد عفیفی پور" در نشستی که با حضور جمعی از صادرکنندگان مواد معدنی و اعضای انجمن های تخصصی این حوزه برگزار شد، ظرفیت سالانه تخلیه و بارگیری کالا در بندر شهید رجایی را ۱۰۰ میلیون تن اعلام کرد و اظهار داشت: در سال گذشته عملکرد جابجایی بیش از ۸۰ میلیون تن انواع کالا در این بندر به ثبت رسید که محموله های مواد معدنی سهم ۲۰ میلیون تنی معادل ۲۵ درصد از حجم کل عملیات را به خود اختصاص داد.

وی افزود: از آذرماه سال گذشته، مذاکرات اولیه با یکی از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شده و هم اکنون در مراحل پایانی تعیین مدل سرمایه گذاری هستیم.

به گفته عفیفی پور، با عملیاتی شدن ساخت این پایانه که دو سال زمان و بیش از چهارهزار میلیارد تومان سرمایه گذاری برای ساخت آن نیاز است، سه پست اسکله با ظرفیت روزانه ۶۰هزار تن حمل مواد معدنی از طریق نوار نقاله و کمترین آلودگی احداث می شود.

وی یادآور شد: اراضی ۲۰۰ هکتاری در این بندر که به فعالیت صادرکنندگان و محوطه داران مواد معدنی اختصاص دارد، در ابتدا برای جابجایی سالانه دو میلیون تن پیش بینی شده بود اما با رونق گرفتن صادرات این گونه کالاها هم اکنون به ۲۰ میلیون تن در سال رسیده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به توسعه زیرساخت های ریلی در بندر شهید رجایی گفت: در بحث تخلیه ریلی مواد معدنی هم امکاناتی ایجاد شده که سهم جابجایی کالا از طریق واگن از یک رقمی به دو رقمی ارتقا یافته و  تلاش مان بر این است که این میزان به سهم هدفگذاری شده ۲۵ درصدی از حجم کالاهای ورودی و خروجی از بندر برسد.

عفیفی پور تصریح کرد: امسال مذاکراتی با یک شرکت بخش خصوصی در خصوص ارایه مدل تخلیه انواع مواد معدنی داشته ایم که با نهایی شدن این کار انتظار می رود، ظرفیت حمل ریلی این کالاها افزایش چشمگیری یابد.

وی از اقدامات صورت گرفته به منظور بهسازی جاده های داخلی بندر در محدوده اراضی ۲۰۰ هکتاری نیز سخن به میان آورد و افزود: در چارچوب اعتبارات تخصیصی، جاده های داخلی بندر که نیاز به بهسازی دارند، تعمیر می شوند و در برخی نقاط پرتردد نیز اصلاحاتی در زمینه زیرسازی مجدد جاده ها صورت می گیرد.

عفیفی پور در خصوص همکاری با فعالان بخش خصوصی در زمینه توسعه فعالیت های صادرات مواد معدنی از طریق بنادر شرق هرمزگان اعلام آمادگی کرد و گفت: در سواحل مکران در صورتی که کارخانه در کنار دریا ساخته شود، امکان تخصیص اسکله به منظور فعالیت های صادراتی مواد معدنی را داریم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در خصوص پیگیری مباحث مربوط به اصلاح تعرفه ها و درخواست های مربوط به هزینه جابجایی اسکله پهلوگیری کشتی های مواد معدنی (شیفینگ اداری) با لحاظ محدودیت های سازمانی، دستوراتی را صادر کرد و همچنین برای پیگیری مشکلات حقوق و عوارض گمرکی و مباحث ارزی مرتبط با سامانه نیما از طریق مجاری قانونی، نیز قول مساعد داد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »