سرگردانی مردم در بازار خودرو؛ هیچ کس پاسخگو نیست؟

– اخبار اقتصادی –

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، چند ماهی است که موعد تحویل بسیاری از خودروهای داخلی و خارجی به مشتریان آغاز شده اما متأسفانه شرکت‌ها همانند روال گذشته خود خلف وعده کرده و خبری از تحویل محصولات آنهم در زمان مقرر نیست.

نکته قابل توجه در این خلف وعده‌ها درخواست مبالغ بیشتر از مردم است به نحوی که مشتری برای یک خودرو 70 میلیون تومان پیش پرداخت داشته است اما شرکت نوسانات نرخ ارز و افزایش هزینه‌های تولید را بهانه کرده و از مشتریان مبالغ بیشتری برای دریافت خودرو طلب می‌کند این در حالی است که رقم‌های جدید اصلاً برای مردم قانع کننده و حتی به صرفه نیست. متأسفانه در این شرایط هیچ یک از واحدهای نظارتی هم پاسخگویی رفع مشکلات مردم نبوده و همچنان روزه سکوت را گرفته اند.

سکوت واحدهای نظارتی در حالی ادامه دارد که خریداران خودرو برای احقاق حقوق خود چاره‌ای جز شکایت و تجمع مقابل شرکتهای خودروسازی را ندارند و مدام با وعده های متعددی برای رفع مشکلات خود روبه رو می‌شوند.

به عنوان نمونه اخیراً مشتریان خودروی B30 باید مابقی هزینه پیش خرید این خودرو را مطابق با قیمت‌های جدید پرداخت کنند. جالب اینجاست این خودرو در مردادماه امسال 79 میلیون تومان قیمت داشت اما در جدیدترین تصمیم شرکت این خودرو با چند مرحله افزایش قیمت از 106 میلیون تومان به 124 میلیون تومان رسیده است.

مدیران خودرو هم اعلام کرده افزایش نرخ ارز مورد استفاده برای واردات قطعات برای مونتاژ خودروها در ایران از نرخ ارز مرجع به نرخ سامانه نیما، باعث افزایش 55 درصدی قیمت‌ها شده است. مابقی شرکت ها هم با استدلال افزایش نرخ ارز و هزینه های تولید نیز همین روال را پیش گرفته و در محصولات مونتاژی و داخلی خود افزایش قیمت ها را اعمال کرده‌اند.

به عنوان نمونه خریداران ساندرو، پژو207 ،کوئیک، پژو2008 ، ال 90 ، سیتروئن C3 و حتی محصولات پژو206 هم با بدقولی شرکت‌های خودروساز روبه رو  و حتی نتوانسته محصولات خود را تحویل بگیرند جالب اینجاست در برخی از محصولات شرکت اعلام می‌کند این خودرو امکان تحویل نداشته و مشتری باید محصول دیگری را از شرکت تحویل بگیرد.

سایپا بخشنامه تحویل پراید به جای ساندرو را پس گرفت + سندبخشنامه سایپا به مشتریان/ به‌جای ساندرو پراید تحویل بگیرید+ سندتولید "ساندرو" متوقف می‌شودتغییر در تحویل خودروهای سایپا/ خریداران "کوییک" باید "ساینا" بگیرند+ سند

با اعلام قیمت‌های جدید مشتریان چاره‌ای جز پرداخت هزینه بیشتر و حتی فروش حواله ندارند اما برخی از شرکت‌ها برای عدم ضرر خود امکان صلح و واگذاری خودروی‌های پیش فروش شده را ممنوع اعلام کرده‌اند تا کسانی که مقدرو به تأمین مبلغ مذکور نیستند مجبور به انصراف شوند. البته در این شرایط باید به جایگاه سازمان حمایت از مصرف کنندگان خوش بین بود اما این واحدنظارتی هم هیچ برخوردی را با شرکت‌ها انجام نمی دهد و آنها هم از این اوضاع استفاده کرده و تبصره و ماده های مختلفی را به مصرفکنندگان تحمیل می‌کنند.

 
*ماشین مفتی هم نخرید

مخلص در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با انتقاد از وضعیت بلاتکلیف بازار خودرو تشدید شکایت مردم در افزایش قیمت و عدم تحویل به موقع خودروهای خریداری شده به خبرنگار تسنیم می‌گوید: وقتی نظارتی در بازار نباشد شرکت‌ها با وعده‌های جذاب سعی در پیش فروش محصولات آنهم به تعداد زیاد می کنند اما در زمان تحویل این مشتری است که با خودرو را با چندین برابر قیمت و به مشقت بسیار از شرکت دریافت کند.

وی با بیان اینکه با وجود افزایش شکایت مردم از شرکت‌های خودرویی هنوز هم کسی به فکر نظارت بر بازار خودرو نیفتاده است،گفت:  به مردم توصیه می‌کنم اگر شرکتی مجانی آگهی فروش خودرو داد هم ماشینی از آنها نخرید چراکه در نهایت آنها با استفاده از بند و ماده‌های خاص بابت تحویل محصول هزینه زیادی را از مشتری دریافت می‌کنند.

این عضو هیأت مدیره اتحادیه فروشندگان خودروبا بیان اینکه افزایش قیمت خودروهای زیر 300 میلیون تومان رونق زیادی پیدا کرده است، افزود: خریداران اگر خواستار خرید خودرو هستند از بازار با قیمت حتی 20 میلیون بالاتر از شرکت بخرند اما در پیش فروش ها شرکت نکنند زیرا در نهایت باید 2 برابر قیمت خودرو پول به شرکت بدهند.

تمهیدات جدید گمرک برای واردات قطعات خودروقیمت خودرو امروز 1397/09/05|ساندرو اتوماتیک 123 میلیون تومان شددعوتنامه جدید پژو206 تیپ 2 دستوری بوده است؟

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »