جزییاتی از سانحه لندینگ کرافت “ریحان” در حوالی جزیره بوموسی/ نجات جان یک نفر و یافتن پیکر دو دریانورد/جستجو برای یافتن دو دریانورد مفقود ادامه دارد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ "اسماعیل مکی زاده" در این رابطه اظهار داشت: شناور لندینگ کرافت "ریحان" حامل بار شیشه ساختمانی که ساعت 11:35 شنبه شب(26 آبان) بندر شهید باهنر را به سمت لنگرگاه ترک و 22:05 از لنگرگاه عازم بندر شارجه شده بود، به دلایل نامعلومی در هفت مایلی شرق جزیره بوموسی دچار سانحه واژگونی شد و از ادامه حرکت بازماند.

وی افزود: در پی اعلام اضطرار این شناور در ساعت 20 شامگاه یکشنبه 27 آبان به مرکز هماهنگی جستجو و نجات(MRCC) اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، بلافاصله دو فروند شناور ناجی از بنادر لنگه و بوموسی به همراه یک فروند یدک کش و دو فروند شناور ندسا جهت امدادرسانی به پنج سرنشین این لندینگ کرافت به موقعیت اعزام شدند.

به گفته معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، در جستجوی اولیه یک نفر از خدمه این شناور که از ناحیه دست دچار مصدومیت شده بود، توسط گروه های امدادی، نجات یافت و در ادامه نیز پیکر دو تن از جانباختگان توسط تیم غواصی از آب گرفته شد.

مکی زاده با بیان اینکه هم اکنون، شناور در وضعیت نیمه غرق قرار دارد، اظهار داشت: وضعیت جسمی دریانورد نجات یافته که به بیمارستان بندر لنگه منتقل شده، مساعد گزارش شده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: عملیات جستجو و نجات توسط دو فروند شناور ناجی اداره کل بنادر و دریانوردی، شناورهای نظامی و یک فروند یدک کش اعزامی از سکوی نفتی مبارک در منطقه برای نجات جان دو سرنشین مفقود همچنان ادامه دارد.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، تیم های مردمی همیار ناجی شامل سه فروند  شناور لندینگ کرافت و یک فروند قایق برای کمک به عملیات جستجو و نجات نیز در منطقه حضور دارند.  

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: ظهر امروز(دوشنبه 28 آبان) نیز یک فروند بالگرد برای انجام پایش هوایی به منطقه اعزام شد که هم اکنون در آسمان منطقه است.

مکی زاده خاطرنشان کرد: همچنین تیم های غواصی و بررسی سوانح دریایی به همراه تجهیزات تکمیلی جهت کمک به عملیات، در صحنه حضور دارند. 

شایان ذکر است، اخبار تکمیلی پیرامون علل دقیق وقوع این سانحه و جزییات بیشتر پس از اتمام عملیات جستجو و نجات و تحقیقات کارشناسی تیم بررسی سوانح دریایی مستقر در منطقه، توسط روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان اعلام می شود.

واحد اطلاعات و اخبار

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »