از لباس تیم بسکتبال بانوان نفت‌ستاره خلیج‌فارس رونمایی شد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ مدیرعامل شرکت نفت‌ستاره خلیج‌فارس در جمع خبرنگاران از نمایشگاه نفت‌ستاره خلیج‎‌فارس به عنوان هدیه‌ای فرهنگی نام برد تا این پالایشگاه و صنعت در رونق بخشی بیشتر نسبت به مطالعه نقش‌آفرینی کند. نمایشگاه کتاب در بلوار ولایت در منطقه سیم‌بالا بندرعباس به مدت یک هفته دایر و کتاب‌ها با تخفیف 30 تا 50 درصدی عرضه می‌شود.

به گفته محمدعلی دادور، نمایشگاه کتاب با موضوعات مختلف برپا شده و ناشر آن هم عنوان کرده است که کتاب‌های درخواستی شهروندان را  48 ساعته تامین می‌کند و درصورت استقبال شهروندان، مدت زمان برگزاری نمایشگاه تمدید می‌شود.

وی اظهارداشت: باسودآوری پالایشگاه نفت‌ستاره خلیج‌فارس تلاش می‌کنیم که سود آن به مردم نیز برسد که در همین راستا، پالایشگاه به موضوع مسئولیت‌های اجتماعی توجه ویژه دارد و احداث بیمارستان 264 تختخوابی را در جوار بیمارستان شهیدمحمدی آغاز کرده است.

دادور خاطرنشان کرد: حمایت از تیم‌های ورزشی و تعمیر مدارس و همچنین بازسازی آنها را در برنامه داریم و تداوم می‌یابد.

مدیرعامل شرکت نفت‌ستاره خلیج‌فارس تصریح‌کرد: در حوزه کتاب و ورزش که در سلامتی جامعه اثرگذار است و به همین دلیل به این بخش‌ها، توجه ویژه‌ای شده و به عنوان یک اصل برایمان مطرح می‌شود تا سلامت روانی جامعه ارتقا یابد.

وی گفت: رسالت ما، تولید فرآورده‌های نفتی است که با تاکیدات استاندار هرمزگان مقرر شد که در این بخش‌ها نیز حمایت‌هایی صورت گیرد. درصورت متمرکز شدن حساب‌های صنایع؛ می‌توان به تمامی تیم‌های ورزشی کمک کرد. پالایشگاه نفت‌ستاره خلیج‌فارس در همین راستا، تا حد امکان حمایت می‌کند و این موارد در تقویم فرهنگی و آموزشی و ورزشی پالایشگاه وجود دارد.

دادور بیان داشت : همچنین برای حمایت از نمایشگاه کتاب، موضوعات آموزشی، موسیقی، تئاتر استان، رسانه‌ها برنامه‌ریزی شده و به دنبال بهره‌مندی بخش‌های مختلف جامعه از مواهب پالایشگاه هستیم.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس ادامه داد: بازسازی مدرسه در روستاهای رودخانه شهرستان رودان نیز درحال انجام است. بدنبال این هستیم که شهرک‌سازی نکنیم تا در استان اشتغال‌زایی شود و ساخت وساز در شهر رونق یابد.

وی از افتتاح فاز سوم پالایشگاه نفت‌ستاره خلیج‌فارس تا بهمن ماه سال‌جاری خبرداد و گفت: فاز چهارم همزمان با افتتاح فاز سوم، وارد عملیات اجرایی می‌شود و شامل تقطیر و واحد هیدروژنی نفتا می‌باشد.

دادور در خصوص جذب نیروهای بومی استان که هفته گذشته نیز مباحثی مطرح شده بود؛ با قدردانی از دغدغه احمد مرادی نماینده مردم حوزه مرکزی استان در مجلس شورای اسلامی نسبت به این موضوع؛ اظهارداشت: به منظور جذب حداکثری نیروی انسانی از پتانسیل استانی، جلوی جذب نیروی انسانی را از خارج استان گرفته‌ام تا تعیین تکلیف کنیم.

مدیرعامل شرکت نفت‌ستاره خلیج‌فارس تاکیدکرد: تخصص‌های موجود در استان را جذب می‌کنیم و اگر جلوی جذب را نمی‌گرفتیم، شاید نسبت جذب از نیروهای استان، کمتر می‌شد. طی مشورت با احمد مرادی نماینده مردم، وی قبول کرد که این اقدام  به نفع مردم استان است.

وی تاکیدکرد: این صنعت به تنهایی نمی‌تواند کل نیروهای بیکار استان را جذب کنیم؛ اما تا جایی که در حد توانمان باشد، جذب نیروهای مورد نیاز از استان در اولویت قرار دارد و امیدواریم با وجود نفت‌ستاره در استان بتوانیم شغل‌های خوبی را ایجاد کنیم.

دادور گفت: دانش آموزان استان هرمزگان که در کنکور سراسری رتبه های تک رقمی مورد نیاز پالایشگاه را کسب کنند را بورسیه می کنیم.

 

 

   

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »