از راه اندازی بخش اندوسکوپی در این مرکز خبر داد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ حسین ابول پور با بیان اینکه مرکز بهداشتی درمانی فرهنگیان هرمزگاندر راستای خدمت رسانی به فرهنگیان در حوزه درمان ایجاد شدهاست ، تصریح کرد:در طول یک ماه گذشته علاوه بر خدمات عمومی درمانی و دندان پزشکی ،خدمات دیگری مانند مشاور خانواده ،متخصص دندان کودک ،بینایی سنجی و فروشگاه عینک به این مرکز اضافه شده است .

ابولپور  ضمن اشاره به افزایش تعداد پزشکان متخصص و عمومی در مرکز خدمات درمانی فرهنگیان استان ، بیان داشت : اکثر مردم از بیرون به این مرکز به عنوان مرکز دندانپزشکی نگاه می کنند در حالیکه  این مجموعه بخشهای مهم دیگری نیز دارد .

وی ادامه داد  : انواع پروتزهای دندانی متحرک و ثابت ، روکش ، عصب کشی و دیگر خدمات تخصصی دندان با بهترین مواد اولیه و پیشرفته ترین ابزار، ارائه تمامی خدمات پزشکی عمومی با حضور پزشکان مجرب،ارائه خدمات تخصصی از قبیل داخلی ، جراحی ، قلب ، زنان ، گوش و حلق و بینی ، چشم ، ارتوپد ، طب فیزیکی و همچنین فوق تخصص چشم، ارائه خدمات مشاوره به صورت کاملا تخصصی در حوزه های مختلف مانند ( خانواده ، کودک و…) در این مرکز انجام می شود .

مدیر عامل مرکز بهداشتی درمانی فرهنگیان هرمزگان از آغاز تحولات جدید در این مرکز اشاره کرد و  یادآور شد: با راه اندازی این مرکز فرهنگیان و مراجعه کنندگان می توانند با هزینه کمتر و در زمان کوتاهتر از این خدمت درمانی بهره مند شوند.

ابول پور تاکید کرد:نگاه این مرکز همسو با خواسته های فرهنگیان است و سعی می کنیم فضایی فراهم شود به مراجعه کنندگان راحتر و سریعتر خدمت رسانی کنیم .

وی یکی چالشهای مهم و تاثیر گذار در این مرکز را عدم پرداخت حق بیمه ها دانست و خاطر نشان کرد :در طول یکسال گذشته علی رغم تلاشهای پیگیرهای انجام شده مشکلات زیادی در برای خدمت رسانی به فرهنگیان عموم مردم به وجود آورده تا جایی که چالش این مرکز با بیمه ها بر خدمات ما سایه انداخته است .

این مسئول تصریح کرد: تمام در آمد مرکز بهداشتی درمانی فرهنگیان به شکل در آمد هزینه (خودگردان )است و در صورتیکه که بیمه ها هزینه ها را پرداخت نکنند علاوه بر کاهش انگیزه میان پرستاران و نیروهای مرکز ،توانایی ارائه خدمات نیز کاسته خواهد شد.

جمیله دبیری نیا

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »