اتاق بازرگانی رفع مشکلات فعالان اقتصادی استان هرمزگان را با جدیت پیگیری کند

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ دکتر ایرج حیدری در بیست و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان هرمزگان با اشاره به سیزدهم آبان روز مبارزه با استکبار جهانی، خاطرشان کرد: سیزده آبان روز استکبار ستیزی ملت ایران علیه استکبار جهانی است که از ابتدای انقلاب تاکنون مشغول توطئه چینی علیه نظام اسلامی است.

وی افزود: استکبار جهانی با انواع فشار ها و دشمنی ها همچون ترورهای کور دهه شصت، جنگ تحمیلی ،تحریم ها و بسیاری از بحران ها و کارشکنی های که در مسیر انقلاب ایجاد کرد تاکنون نتوانسته است به اهداف شوم خود علیه کشور دست یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: علتی که باعث شد دشمنان به ویژه استکبار جهانی نتوانتد به اهداف شوم خود دست یابد  وحدت و انسجام آحاد مردم کشور حول محور ولایت فقیه بوده است .

حیدری در همین رابطه تصریح کرد: همراهی و همکاری همجانبه مردم با مسئولین برای پیشبرد امور و تلاش مسئولان برای حل مشکلات  عامل دیگر به ثمر ننشستن دسیسه های دشمنان علیه کشور بوده است.

وی افزود: در راهپیمایی سیزده آبان شاهد حضور پرشور مردم کشور در دفاع از نظام و مقابله با دسیسه های دشمنان خواهیم بود  و مردم بار دیگر با حضور پرر شور خود وفاداری خود را به آرمان های انقلاب و شهدا نشان خواهند داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان اظهار داشت : کشور از گردنه های مختلفی از ابتدای انقلاب تاکنون عبور کرده است و از این پس نیز با همراهی و حضور مردم عبور خواهد کرد.

حیدری با اشاره تهدیدات آمریکا برای به صفر رساندن فروش نفت ایران خاطرنشان کرد: با وجود  تهدیدات چند ماه اخیر استکبار جهانی برای به صفر رساندن فروش نفت ایران ولی آنها از این تهدید خود عقب نشستند و مجبور شدند چند کشور عمده خریدار نفت ایران را از تحریم های نفتی معاف نمایند.

وی تصریح کرد : این عقب نشینی آمریکا پیروزی دیگری برای ملت و دولت ایران در مقابل استکبار جهانی بود و با عنایت خداوند کشور مسیر پیشرفت و ترقی خود را با قدرت طی خواهد نمود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان با اشاره مشکلات برخی فعالین اقتصادی استان در حوزه مالیاتی تصریح کرد : اتاق بازرگانی استان نسبت به شناسایی فعالان بخش های مخلف اقتصادی که در پهنه  استان فعال هستند و در زمینه مالیاتی  با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند اقدام  و طی نشستی با مدیران امور مالیاتی استان نسبت به رفع مشکلات آنها برنامه ریزی کنند.

وی افزود: برخی از مسائل و مشکلات فعالین بخش خصوصی استان که نیاز به طرح در ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان استان دبیرخانه این ستاد پیگیری این مشکلات را جهت طرح در کار گروه اصلی ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی به ریاست استاندار محترم استان پیگیری نماید .

حیدری گفت: اتاق بازرگانی استان نسبت به پیگیری مسائل و مشکلات فعالین بخش های مختلف اقتصادی  استان در قالب جلسات شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت اهتمام ویژه به خرج دهد تا شاهد تسریع در روند حل مشکلات فعالان این بخش و شکوفایی  فعالیت های آنها  باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان از تلاش ها و همراهی های اداره کل امور مالیاتی استان با مجموعه  اقتصادی استان برای تسریع  در روند فعالیت های اقتصادی و رفع  مشکلات فعالان این بخش قدردانی کرد.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »