تاکید معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان برتدوین برنامه وتوسعه زیرساختهای ورزشی

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ فریبا محمدی در نشست با بانوان ورزشکار و نائب روسای هیئتهای ورزشی شهرستان میناب اظهارکرد: استان هرمزگان در بخش پسران ودختران استعدادهای سرشاری دررشته های ورزشی به ویژه ورزش های سرعتی ،استقامتی و قدرتی دارد و از استان های ویژه در عرصه استعدادیابی در کشور محسوب می شوند.

وی نیازهای تجهیزاتی و تاسیساتی شهرستان میناب را مورد توجه قرار داد و گفت : نهایت همکاری در این زمینه براساس برنامه استانی انجام می دهیم.

معاون وزیرافزود: شهرستان میناب از جمعیت بالای برخوردار است و باید برای اوقات فراغت مردم در این شهرستان برنامه ریزی کرد .

او در این باره گفت : در این راستا 16 برنامه ملی با 6 راهبرد اجرایی با هدف ارتقاء سطح سلامتی در دستور کار است که در این استان اجرایی خواهد شد .

وی درپایان با اشاره به ظرفیت ها اداری و اجتماعی شهرستان میناب گفت: یک برنامه ویژه برای دختران و پسران در این شهرستان ترسیم می کنیم تا بتوان آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم.

محمد احمدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب نیز در این نشست با اشاره به جمعیت شهرستان میناب اظهارکرد:این شهرستان به عنوان دومین شهرستان استان هرمزگان در حال ارائه خدمات به مردم این شهرستان و شرق هرمزگان است .

وی افزود: امروز مردم به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در جای جای کشور ایران اسلامی از خدمات آموزشی ،ورزشی و بهداشتی و زیربنای برخودار شده اند.

فرماندار میناب گفت: نشاط و سلامت جامعه با ورزش سرعت بیشتری پیدا می کندوهمان طور که امروز شاهد رشد علمی جامعه هستیم، در حوزه های دیگر به ویژه ورزش نیز باید استعداد ها شکوفا شود.

وی افزود: توسعه ورزشی باید به محوریت شهرستان میناب به عنوان مرکز شرق هرمزگان باشد زیرا مردم خدمات در حوزه های مختلف در شرق هرمزگان از این شهرستان دریافت می کنند.

احمدی با اشاره به ناهنجاری ها جامعه تاکید کرد: علی رغم داشتن پتانسیل ها و ظرفیت های مختلف در شهرستان میناب نیازمند ترسیم نقشه نجات بخش جامعه و توسعه خدمات زیربنایی در حوزه ورزش در این شهرستان هستیم.

وی افزود: در کنار آموزش و مشاوره ،ورزش نیز می تواند جامعه را از ناهنجاری ها دور کند و نگاه ویژه باید به توسعه ورزش در شهرستان میناب به ویژه ورزش بانوان شود.

مااز شما مسئولین ورزشی وزارت،استانداری و اداره کل ورزش وجوانان خواستاریم نگاه ویژه ای به حوزه ورزش بانوان داشته باشید.

خانم فرزانه حیدری نمونه ای از ورزشکاران موفق و قهرمان شهرستان است استعدادخود را نشان داده و قطعا در آینده نیز میتواند موفقیت هایی در سطح بین المللی کسب نماید.بانوان شهرستان نیز به روستاها نیز ورود پیدا کرده اند و در تلاش هستیم سمن های اجتماهی را فعال کنیم تا در حوزه های مختلف از جمله بانوان فعالیت کند.

فرماندارشهرستان میناب با بیان این مطلب که ورزشکاران شهرستان میناب در رشته های مختلف ورزشی نه تنها در سطح ملی می درخشند بلکه در سطح بین المللی نیز برای ایران اسلامی افتخار آفرین هستند وتصریح کرد: برای حفظ و توسعه ورزش این شهرستان نیازمند مساعدت و همراهی وزارت ورزش و جوانان هستیم و موضوعی که میتواند به کمک مشکلات این شهرستان بیاید قطعا ورزش است.

محمود رضا امیاری مدیرکل ورزش وجوانان نیز اظهار داشت: وزارت ورزش وجوانان و وزیر به بحث توسعه ی ورزش بانوان اهمیت خاصی دارد.

بخصوص خانم محمدیان که از زمان حضورشان یک اتفاق بسیار خوبی در عرصه ورزش و جوانان در سطح کشور و حتی در سطح بین المللی و آسیایی و جهانی و المپیک اتفاق افتاده است.

نگاه خانم محمدیان به استان هرمزگان نگاه ویژه ای است و توجه خاصی به توسعه ی ورزش بانوان دارند. وی افزود: امیدواریم حضورشان دراستان باعث خیر و برکت برای ورزش بانوان باشد.

برحسب وظیفه هم اداره کل برنامه ریزی کرده که برای ورزش بانوان استان برنامه های بسیار خوبی را هم در بحث همگانی و هم در بحث قهرمانی و هم فرهنگی کارهای خوبی انجام دهیم و امیدواریم بتوانیم با تعاملی که با فرمانداران در سطح استان خواهیم داشت این اتفاق بیفتد بخصوص درراس استان که استاندار محترم حامی ورزش هستند.

امیاری خاطرنشان کرد: دکتر همتی استاندار هرمزگان یکی از حامیان اصلی توسعه ی ورزش بانوان است و طی دیداری که با ایشان داشتیم تاکید کردند که حتما بحث ورزش بانوان را جدی بگیریم. وکار مارا سنگین تر کرده و امیدواریم بتوانیم کار های خوبی را برای ورزش بانوان در سطح استان و شهرستان ها انجام دهیم. همچنین حضور خانم محمدیان را در استان به فال نیک میگیریم و حضورشان در شهرستان میناب هم یعنی توجه خاصی به ورزش این شهرستان دارند.امیدواریم شما هم به عنوان

معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان میناب به مجموعه های ورزشی کمک کنید. ماهم در حد توان و امکانات خود کمک خواهیم کرد.

در پایان کریمی مسئول ورزش بانوان میناب گزارشی از عملکرد ورزش بانوان شهرستان را ارائه نمود .شده

وی افزود: شهرستان میناب در همه زمینه ها سر آمد است وبا امکانات کمی که وجود دارد و با توجه به ظرفیت های موجود در همه زمینه ها بخصوص ورزش موفقیت های بسیاری کسب کرده است. در سال 96،دو رتبه ورزشی کشوری داشتیم درسال97،نیز6رتبه کشوری داشتیم. همچنین فرزانه حیدری عضو تیم ملی والیبال نشسته کشور نیز در مسابقات پارآسیایی جاکارتا مقام دوم را کسب کرده است.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »