شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان جزو پنج شرکت برتر ارائه‌دهنده خدمات ورزشی کشور است

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ مالک حسین زاده در آیین افتتاح مجموعه ورزشی نخلاب هرمزگان که با حضور جمعی از مسئولان استانی انجام شد گفت: یکی از بیشترین عاملان خستگی و کم انرژی‍ی بودن کارمندان عدم ورزش در طول شبانه‌روز است.

وی با اشاره به اینکه ورزش نقش تأثیرگذاری در سلامت روح و روان دارد افزود: بر اساس آمارهای اعلام‌شدهاضافه‌وزن در آقایان 58 درصد و چاقی 19 درصد است که همین مسئله در میان زنان 68 درصد و 32 درصد است.

این مقام مسئول تصریح کرد: چاقی و اضافه‌وزنبه‌تنهاییمی‌تواند عامل اصلی افسردگی و عدم اعتمادبه‌نفس باشد که این نقش بسزایی در سلامت روح روان افراد دارد.

مسئول هماهنگی امور ورزش صنعت آب و برق کشور در ادامه با تأکید بر اینکه ارگان‌ها باید بسته‌های تشویقی برای جذب کارمندان به حوزه ورزش داشته باشند گفت: برای خدمات‌رسانی بهتر باید جسم سالمی نیز داشت و آمادگی جسمانی یکی از مؤلفه‌های اصلی خدمات‌رسانی در حوزه آب و برق است.

حسین زاده با اشاره به 31 برنامه ورزشی تدوین‌شده در وزارت نیرو اظهار کرد: ورزش کردن علاوه بر اینکه کارایی و کارآمدی را افزایش می‌دهد باعث کاهش هزینه‌های استعلاجی، افرایش بهره‌وری و راندمان کاری، تکریم بهتر ارباب‌رجوع، کاهش استرس و پویایی و نشاط در بین کارمندان می‌شود.

وی تأکید کرد: باید با بررسی مشکلات کارمندان در حوزه سلامتی آن‌ها را به روی آوردن به ورزش تشویق کرد.

مسئول هماهنگی امور ورزش صنعت آب و برق کشور بیان کرد: طبق آمارهای به‌دست‌آمده کارمندانی که ورزش می‌کنند کمترین میزان مرخصی استعلاجی را داشته‌اندازاین‌رو باید شرکت‌ها برنامه مدونی برای ورزش کارمندان خود ارائه دهند.

حسین زاده افزود: وزارت نیرو  در راستای اجرایسیاست‌های کلی این وزارت خانه باهدف اشاعه فرهنگ ورزش و سلامتی نظام‌نامه‌ای را در این خصوص تدوین نموده است.

ویدر راستای افزایش سرانه ورزش در کشور پیشنهاد داد: پیشنهاد می‌دهم دولت تمامی اماکن ورزشی را به مدت شش ماه به‌صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهد و یارانه سلامت و بهداشت را برای جبران هزینه‌ها در نظر بگیرد پس‌ازآن میزان روی آوردن مردم را مورد ارزیابی قرار دهد.

مسئول هماهنگی امور ورزش صنعت آب و برق کشور در پایان گفت: بیش از 50 درصد کارکنان وزارت نیرو به ورزش می‌پردازند که این رقم باید با برنامه‌هایتدوین‌شده افزایش یابد.

 

 

 

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »