آغاز رقابت قصه‌گویان هرمزگان در بیست‌ویکمین جشنواره قصه‌گویی

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در  هرمزگان، در این جشنواره که در دو نوبت صبح و بعد از ظهر درحال برگزاری است، ۳۸ قصه‌گو برای راهیابی به مرحله منطقه‌ای باهم رقابت می کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان در ابتدای این جشنواره گفت: برای این دوره از جشنواره قصه‌گویی ۲۵۰ قصه به دبیرخانه استانی ارسال شده که از این تعداد ۹۳ قصه مربوط به بخش تخصصی بود.

ناهید سلیمانی احمدی افزود: مسابقات قصه گویی بخش منطقه ای آذرماه امسال بخش زنان و مردان، مادر بزرگ ها و پدر بزرگ ها، دختران و پسران و بخش ۹۰ ثانیه در کرمان برگزار می‌شود.

براساس این گزارش، در بخش نخست این جشنواره که با اجرای ۱۹ قصه‌گو همراه بود، «لنا علوی» نخستین قصه‌گوی این دوره از جشنواره بود که با قصه «بز و میش» از کتاب افسانه شعبان نژاد در بخش دختران شرکت کرد.

«علیا آذرخش» نیز در بخش مادربزرگ دومین شرکت کننده با قصه «من و کنار»در این جشنواره حاضر شد. 

سومین شرکت کننده این جشنواره «فاطمه غلامزاده نخلی» در بخش زنان بود که با قصه «تیستو سبز انگشتی»از کتاب موریس درونون ترجمه لیلی گلستان به این جشنواره آمد.

در ادامه این مراسم قصه گویی «زهرا فرزین نسب» در بخش دختران با داستان «نمکی»از کتاب ناصر یوسفی به روی سن قصه گویی رفت.

«فاطمه غفاری سروستانی» پنجمین قصه‌گوی بخش نخست این جشنواره با قصه «آدم کوچولوی شجاع» از کتاب ناهید مهدوی اصل در بخش زنان و مردان قصه گفت.

« هدی کهوری نژاد» دیگر قصه‌گوی این دوره از جشنواره نیز با قصه « اگر این چوب مال من بود» از کتاب محمدرضا شمس در بخش مادربزرگ برای مخاطبان قصه گویی کرد.

هفتمین قصه‌گوی بیست و یکمین جشنواره قصه گویی در هرمزگان« میری»  با قصه « آقای هزارپا و کفاش» از کتاب سامگیس زندی در بخش زنان بود.

ادامه جشنواره قصه گویی را « زهرا محمدی نژاد»  در بخش دختران با قصه « مم حسین»  از ادبیات شفاهی ادامه داد.

« قورقورک»  عنوان داستانی بود که « فاطمه رشید» آن را از کتاب علی خانجانی در بخش زنان برای این دوره از جشنواره انتخاب کرده بود.

« رضا غریب آزاد دریایی» نیز در بخش مردان از کتاب سهراب سعیدی نویسنده مینابی استان هرمزگان « مرد خارکن و بی بی سوک سوکو» را برای این جشنواره آورده بود.

« سعیده پوازی» نیز برای بخش دختران « قیچی که دنبال کار می گشت» را از کتاب منیره هاشمی قصه‌گویی کرد.

رقابت برای دستیابی به بخش منطقه ای بیست و یکمین جشنواره قصه گویی با قصه بازی مدادها از سوی 'زهرا گلزاری از کتاب امیر مراد حاصل برلی بخش زنان ادامه یافت.

زهرا رحمانی نیز در بخش نخست این جشنواره قصه « آسیاب بچرخ» از کتاب سرور کتبی برای بخش زنان را قصه‌گویی کرد.

« یک راه بهتر»از کتاب نورا حق پرست در بخش دختران، « دوستی خاله خرسه » در بخش زنان و « فرشته ای از آسمان»  از کتاب ناصر کشاورز را به ترتیب مبینا سبزه، زهرا حمیدی و امید ترکمانی قصه‌گویی کردند.

« نجوا آزاد»  نیز با « روباه دم بریده» از ادبیات شفاهی به این جشنواره آمده بود« آزادبشمی» نیز با « دوستی خورشید با  فلفل های رنگی» قصه گفت.

« محمدعلی قویدل» آخرین قصه‌گوی بخش پدربزرگ‌ها بود که با قصه « منتیل پا» از کتاب مهرداد شکوهی در بیست‌ویکمین جشنواره شرکت و قصه‌گویی کرد.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »