حلقه بسکتبال، جان دانش‌آموز هرمزگانی را گرفت

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، روزنامه «ایران» نوشت: عمر قلندرزاده دانش‌آموز ۱۸ ساله مدرسه شبانه‌روزی جلال آل احمد شهرستان سیریک، در حال بازی بسکتبال داخل مدرسه‌ بود که به سبب فرسودگی حلقه بسکتبال ناگهان پایه فلزی روی سرش سقوط کرد و برخورد آن با سر این دانش‌آموز باعث خونریزی شدید شد.

همکلاسی‌های وی که از دیدن این صحنه شوکه شده بودند بلافاصله با اورژانس تماس گرفتند و دقایقی بعد نیز امدادگران اورژانس در محل حاضر شدند اما پسر نوجوان پس از انتقال به بیمارستان جان باخت.

علی بهرامی مدیر آموزش و پرورش سیریک در این رابطه گفت: این دانش‌آموز هنگام بازی خود را به حلقه بسکتبال آویزان می‌کند که حلقه به علت فرسودگی از پایه در آمده و پس از برخورد با سر این دانش‌آموز، باعث فوتش می‌شود.

نعمت روز پیکر، مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش هرمزگان نیز ضمن تسلیت و ابراز همدردی با خانواده این پسر دانش‌آموز، در خصوص جزئیات این ماجرا گفت: پس از وقوع این ماجرا موضوع را از طریق مدیر آموزشگاه بررسی کردیم و طبق اظهارات ایشان مشخص شد که دانش‌آموزان حاضر در خوابگاه شبانه‌روزی مدرسه جلال آل احمد از ساعت ۱۶:۳۰ به‌مدت یک ساعت که زمان استراحت و ورزش بوده به محل زمین والیبال مراجعه کردند. در این فاصله سرپرست خوابگاه نیز برای خرید از آموزشگاه خارج شده بود که در همان زمان حادثه رخ داده و منجر به فوت دانش‌آموز شده است.

روزپیکر در ادامه خاطرنشان کرد: طبق اظهارات همکلاسی‌ها که شاهد این حادثه بوده‌اند، دانش‌آموزان در موعد ورزش به دو گروه پنج نفری تقسیم و مشغول بازی شده بودند که در ساعت ۱۷:۳۰ عمر قلندرزاده، دانش‌آموز جانباخته از فرط خوشحالی پیروزی تیمش خود را از سبد بسکتبال آویزان و به حالت بارفیکس خود را به سمت بالا کشیده اما از آنجایی که پوسیدگی میله بسکتبال مشخص نبوده، حلقه بسکتبال از محل پوسیدگی از جا کنده شده و به‌ صورت دانش‌آموز برخورد کرده است.

پس از این حادثه، بلافاصله دانش‌آموزان طی تماسی با اورژانس ۱۱۵، وضعیت دانش‌آموز را گزارش دادند که تیم درمانی هم پس از ۱۰ دقیقه به محل سانحه مراجعه و دانش‌آموز را به بیمارستان منتقل کردند اما متأسفانه این دانش‌آموز پس از انتقال به بیمارستان، به‌دلیل شدت خونریزی، جان خود را از دست داد.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »