ایده‌ها و توانمندی‌های بانوان شاغل در استانداری هرمزگان به کار گرفته شود

ایده‌ها و توانمندی‌های بانوان شاغل در استانداری هرمزگان به کار گرفته شود

به گزارش هرمزبان به نقل از ایکنا از هرمزگان، محمدباقر کشفی در نشست با بانوان شاغل پنج شنبه ۱۸ مهر ماه دراستانداری هرمزگان برگزار شد با تاکید بر اینکه باید قدرشناس تمامی زحمات کارکنان مجموعه باشیم، اظهار کرد: نیاز است قدرشناسی از تلاشگران به عنوان یک اصل مهم در امر مدیریت در تمامی نهاد‌ها و سازمان‌ها نهادینه شود.
وی ادامه داد: ایده‌های خوبی که توسط بانوان شاغل در استانداری با توجه به تجارب و آموزش‌هایی که دیده اند، مطرح می‌شود باید به صورت مستمر و جدی از سوی اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان مورد پیگیری قرار گیرد.
مشاور عالی استاندار هرمزگان با بیان اینکه مسائل و مشکلات باید دسته بندی و اولویت بندی شوند، افزود: کار‌ها و مسائل موجود باید اولویت بندی شده و عمومیت آن‌ها نیز مشخص شود تا بتوان به شکل مناسبی در راستای رفع دغدغه‌ها گام برداشت.
کشفی با بیان اینکه در تمامی دستگاه‌های اجرایی مشاور امور بانوان وجود دارد، اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی ظرفیت‌های مختلفی را در اختیار دارند که می‌توان از طریق مشاوران امور بانوان از این ظرفیت‌ها به شکل مطلوبی بهره برد.
وی گفت: برای موفقیت در کار باید خود را یک خانواده بدانیم تا با همدلی و هماهنگی بتوانیم گام‌های موثری در راستای ارائه خدمات مطلوب به جامعه برداریم.
مدیرکل حوزه استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: اگر در مجموعه استانداری نیز همه ائم از مدیران و کارکنان خود را اعضای یک خانواده بدانند، بسیاری از مشکلات کاهش خواهد یافت.
کشفی در یایان گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایی در بین بانوان شاغل در استانداری هرمزگان وجود دارد که از آن‌ها استفاده نشده و باید برای رشد و تعالی بیشتر این توانمندی‌ها را به کار گرفت.
انتهای پیام.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »