پیگیری برای اضافه شدن مهارت های بندری و دریایی به رشته های کارودانش

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، در این نشست که علاوه بر مسئول برنامه ریزی آموزشی دفتر کارو دانش وزارت آموزش و پرورش، دو تن از مسئولان و کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز حضور داشتند، "سید مسلم کشفی" رییس اداره آموزش بندر شهید رجایی ضمن تشریح بازار متنوع شغلی و مهارتی در صنعت حمل و نقل دریایی گفت: با توجه به استفاده از تجهیزات جدید در این صنعت و همچنین پدید آمدن فرصت های جدید شغلی، ضرورت دارد که علاوه بر توسعه رشته های دانشگاهی، آموزش های مهارتی از مقاطع پایه تحصیلی انجام شود.

وی با اشاره به رسالت های سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه تامین نیروهای انسانی برای این صنعت، گفت: نیروی انسانی ماهر و کارآزموده باارزش ترین ثروت هر کشور و از مهم ترین شاخصه های موفقیت و برتری یک سازمان محسوب می شود. بر همین اساس، طی سالیان اخیر در راستای تامین نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار، اقداماتی به منظور توانمندسازی نیروهای بومی منطقه با توسعه زیرساخت های علمی و پژوهشی صورت گرفته تا نیروهایی پویا، خلاق، پژوهشگر و دارای مهارت با توجه به علوم روزآمد دریایی و بندری تربیت شوند.

 

رییس اداره آموزش بندر شهید رجایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در راستای مسئولیت های اجتماعی سازمانی افزود: طی سالهای گذشته، با راه اندازی هنرستان علوم و فنون دریایی "ناخدا بایندر" به همت یک خیّر بخش خصوصی و حمایت این اداره کل گام های اولیه برای آموزش های پایه ای در بندرعباس به عنوان پایتخت دریایی ایران برداشته شد که در حال حاضر ۲۷۰ نفر هنرجو در سه پایه دهم تا دوازدهم مشغول به تحصیل هستند و سال آینده نخستین گروه آنها، فارغ التحصیل می شوند.

به گفته کشفی، همچنین هنرستان دیگری به نام "کاپیتان احراری" با همکاری مشترک اداره کل بنادر و دریانوردی و آموزش و پرورش نیز سال گذشته در ناحیه ۲ بندرعباس راه اندازی شد که تاکنون حدود ۱۰۰ نفر هنرجو جذب کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر تولید محتوا برای اطلاع رسانی و فرهنگسازی در رسانه ها، در سال های اخیر تلاش های گسترده ای از سوی سازمان بنادر برای گنجاندن مباحث دریایی و بندری در کتب درسی صورت گرفته و بندر شهید رجایی تیرماه امسال میزبان جمعی از برنامه ریزان و مولفان این کتاب ها بود که امیدواریم مجموع این تلاش ها باعث شناساندن هر چه بیشتر مشاغل صنعت حمل و نقل دریایی به نسل جدید و منجر به سوق یافتن جوانان جویای کار به این عرصه شود.

 

"علی شایان" مسئول برنامه ریزی آموزشی و ارتباطات فراسازمانی دفتر کارو دانش وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست اظهار داشت: با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی در تلاش هستیم تا یک بخش اصلی از آموزش های کارودانش را به حوزه های بندر و دریا در استان های ساحلی اختصاص دهیم.

وی افزود: این رشته ها هدفگذاری خود را آموزش نیروی انسانی بر حسب نیاز بازار کار به ویژه در حوزه بخش خصوصی قرار داده که در نهایت به یک شغل ختم می شود و حداقل ۱۴۰۰ ساعت مهارت طی سه سال آموزش داده می شود.

به گفته شایان، استانداردهای آموزشی رشته های بندری و دریایی توسط سازمان بنادر و دریانوردی تدوین می شود و آموزش و پرورش مجری ارایه آموزش های مهارتی در هنرستان های کارودانش خواهد بود.

این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد، در صورت مشخص شدن عناوین رشته ها و تدوین استانداردها تا اسفندماه سال جاری، سال آینده شاهد راه اندازی حداقل یک رشته کارودانش در هنرستان های استان های ساحلی از جمله هرمزگان خواهیم بود و در ادامه روند با طی شدن مرحله آزمایشی، رشته های قوی و پرکاربردی بیشتری به فهرست اضافه خواهد شد.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »