هیچ توافق پشت پرده‌ای با تلگرام نداریم/ مذاکره‌ جدیدی با تلگرام نداشته‌ایم

فتاحی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس مبنی بر اینکه پس از یک دوره مذاکره دولت با تلگرام برخی از مردم همچنان تصور می‌کنند دولت توافقاتی پشت پرده با تلگرام داشته که تلگرام حتی به فیلتر شدن خود در ایران اعتراض نکرد و با این وجود برخی کانال‌های مخالف نیز در تلگرام بسته می شود، آیا توافقی بین دولت و تلگرام وجود دارد؟ گفت: وزارت ارتباطات در یک دوره‌ای مأموریت پیدا کرد با تلگرام مذاکره داشته باشد.

وی تاکید کرد: هر سرویسی که آورده اقتصادی دارد و بخش وسیعی از مردم از آن استفاده می کنند باید در چارچوبی قرار گیرد و در همه دنیا نیز سرویس‌های که در حوزه فضای مجازی به صورت گسترده فعالیت می‌کنند با حاکمیت تعاملاتی دارند که منطقی بود برای یک اپلیکیشن با ۴۰ میلیون کاربر نیاز بود نیز مذاکرات معاملاتی انجام شود.

فتاحی تاکید کرد: این مذاکرات با اجازه شورای عالی فضای مجازی و دادستانی وقت انجام شد که مذاکرات به نتیجه نرسد و گزارش آن ارائه شد که این موضوع مربوط به یک بیش از یک سال قبل است.

رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به سوال دیگر فارس درباره اینکه اخیراً مجلس موضوع تحقیق و تفحص از مذاکرات وزارت ارتباطات با تلگرام را بار دیگر در دستور کار قرار داده است آیا پس از مذاکره یک سال پیش مذاکره جدیدی انجام شده است؟ گفت: پس از آن دوره مذاکره هیچ مذاکره دیگری نبوده است که آن هم با اجازه مراجع ذیصلاح بوده است. اکنون برخی نمایندگان مجلس تلاش دارند القا کنند که وزارت ارتباطات در  این مذاکرات خودسرانه حضور پیدا کرده در حالیکه که اتفاقا در جلسه شورای عالی فضای مجازی که این وظیفه به وزارت ارتباطات موکول شد نمایندگان مجلس نیز حضور داشتند.

وی در پاسخ به سوال دیگر فارس مبنی بر اینکه پیش از این وزرای وقت اعلام می‌کردند برای ارتباط با تلگرام به آنها ایمیل زده‌ایم، مذاکره ای که درباره آن صحبت می کنید از چه طریقی انجام شده است، گفت: مذاکرات حضوری نیز بوده است.

فتاحی در پاسخ به این سوال که آیا پس از فیلتر تلگرام در ایران، تلگرام مذاکره‌ای با ایران داشته است یا ایران مذاکره‌ای با تلگرام انجام داده است، گفت: خیر، هیچ مذاکره‌ای بین وزارت ارتباطات و تلگرام اتفاق نیفتاد، از سمت وزارت ارتباطات هیچ درخواستی نبوده و  تلگرام نیز درخواستی برای مذاکره نداشت.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »