به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های استان با برگزاری شش دیدار در شهرهای مختلف آغاز شد.
در یکی از مهمترین بازی های این هفته تیم جبل بر شهرو بندرعباس قهرمان فصل گذشته مقابل تیم مدعی ستارگان بستانو به تساوی بدون گل رضایت داد.
در دیگر دیدار مهم هفته نخست تیم جنوب انرژی بر پارسیان که سال گذشته عنوان سومی را کسب کرده بود، مقابل اتحاد دژگان با ۱ گل شکست خورد.
در سایر دیدارها نیز تيم مقاومت میناب با نتیجه ۲ بر ۱ شاهین بندرلنگه را مغلوب کرد، سیبه کوخرد با ۱ گل از سد ملوان بندرعباس گذشت، هرنگ جوان بستک با نتیجه ٣ بر ٢ فولاد هرمزگان را شکست داد و اتحاد رودان با ۱ گل تیم خلیج فارس حاجى آباد را مغلوب کرد.
فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های استان با حضور ١٢ تیم به صورت دوره ای و رفت و برگشت برگزار می شود.
در پایان این پیکارها تیم قهرمان جواز حضور در مسابقات فصل آینده زیرگروه لیگ دسته سه فوتبال باشگاه های کشور را کسب خواهد کرد.

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل میشود
هرمزبان – آیتالله عبادیزاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکلگیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گستردهای از سوی ایران مواجه خواهد شد.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














