تعداد فوتی‌های مسمومیت الکلی به ۲۲ نفر رسید

 حسین داودی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،گفت: تعداد فوتی‌های مسمومیت الکلی در بندرعباس به ۲۲ نفر افزایش یافت.

 وی افزود: از چهارشنبه شب دو هفته پیش تا امروز ۲۶۸ نفر با علائم مسمومیت الکلی به سه بیمارستان شهید محمد‌ی و خلیج فارس و صاحب الزمان بندرعباس مراجعه کرده اند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۰ نفر از مراجعه کنندگان به بیمارستان‌ها زن و مابقی مرد بوده اند که محدوده سنی این افراد از ۱۵ تا ۶۵ سال است و از این شمار تاکنون ۱۳۲ نفر دیالیز شده اند.

داودی با اشاره به بستری بودن ۶ نفر از مسمومان الکلی افزود: حال ۲ نفر از افراد مسموم شده وخیم است و احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد.

وی گفت: یک نفر از مسمومان الکلی بینایی خود را از دست داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون ۲۴۰ نفر نیز ترخیص شدند.

داودی افزود: مراجعه زود هنگام به پزشک تاثیری زیادی در پیشگیری از عوارض این نوع مسمومیت دارد.

مهدی حسنی آزاد، رئیس بیمارستان شهید محمدی بندرعباس گفت: همه این افراد یا همراهانشان اذعان داشته اند که افراد مسموم شده، مشروبات الکلی دست ساز مصرف کرده اند.

مدیرگروه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت: مشروبات الکلی مسموم ظرف شش تا ۱۲ ساعت موجب تاری دید، سفیدی میدان دید و کاهش میزان هوشیاری و تشنج می‌شود که افراد اگر فوری تحت درمان قرار نگیرند دچار از کار افتادگی کلیه و قلب می‌شوند.

سید اشکان طبیب زاده افزود: مصرف ۳۰ سی سی الکل مسموم، کوری همیشگی و مصرف ۵۰ سی سی الکل مسموم مرگ را بدنبال دارد که هرچه فاصله زمانی مسمومیت تا مراجعه به پزشک کوتاه‌تر باشد می‌توان از آسیب‌های بیشتر جلوگیری کرد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »

مراسم بزرگداشت عید غدیر و سالگرد رحلت امام خمینی در بستک برگزار شد

هرمزبان –

مردم بستک به مناسبت عید غدیر و سالروز رحلت امام خمینی (ره) در یک اجتماع بزرگ شرکت کردند. این مراسم با حضور گسترده شهروندان و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برگزار شد و نشان‌دهنده ارادت مردم به ارزش‌های اسلامی و ملی بود.

ادامه خبر »

تعمیر و بازسازی ۶۴ مدرسه آسیب‌دیده هرمزگان از دوران جنگ تحمیلی سوم در حال انجام است

هرمزبان – مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اعلام کرد که ۶۴ فضای آموزشی استان در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیده‌اند. وی افزود که برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازسازی این مدارس انجام شده و عملیات تعمیر و بازسازی با سرعت در حال اجراست.

ادامه خبر »