به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان،دکتر فریدون همتی در نشست با دبیر شورای راهبردی بسیج اساتید کشور تشکیل گروه های اندیشه ورز توسط بسیج اساتید را اقدام بسیار مناسبی برشمرد و بیان داشت: این گروه های اندیشه ورز به عنوان اندیشکده می توانند حلقه واسط ارتباط دانشگاه ها با دستگاه های اجرایی باشند.
وی ادامه داد: کارگروه های تخصصی خوبی توسط بسیج اساتید در هرمزگان تشکیل شده است که این کار روش خوبی برای ایجاد ارتباط و ارائه راهکارهای علمی و کاربردی توسط دانشگاهیان به مدیران دستگاه های اجرایی است.
استاندار هرمزگان افزود: دانشگاه ها باید راهکارهای علمی برای حل مسائل جامعه ارائه دهند و در این راستا نوآوری داشته باشند.
همتی تصریح کرد: بسیج می تواند بین دانشگاه و مجموعه اجرایی ارتباط خوبی ایجاد کند که باید از این ظرفیت به خوبی بهره برد.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














