علی الهیاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،گفت: امسال بیش از هشت میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان زکات توسط مؤدیان زکات جمعآوریشده است.
وی افزود: این میزان زکات نسبت به مشابه پارسال ۳۹ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان گفت: از مجموع زکات جمعآوریشده، یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان زکات مستحبی، یک میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان زکات واجب و پنج میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان زکات فطری عام و سادات بوده است.
علی الهیاری افزود: زکات جمعآوریشده، در امور محرومان برای رفع نیازهای درمانی، عمرانی و مسکن، فرهنگی و تحصیلی، جهیزیه، و معیشت خانوارهای نیازمند هزینه شده است.

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است
هرمزبان – نماینده ولیفقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصههای مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانهای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














